4/10/16

Triplet de Fires a Girona

Per primera vegada tindrà lloc la celebració de tres fires simultànies en el recinte del Palau de Fires de Girona. Amb una entrada única de 6 euros es podran visitar les tres fires, l'Interquilt, un saló dedicat a l'oci recreatiu pels amants de les labors i les manualitats, el Girocòmic i el Firatast. Enguany és el primer Saló del còmic que se celebra a Girona i que s'ha fet coincidir amb les altres dues fires que ja s'havien celebrat conjuntament.


El Firatast ja va per la 23a edició i ens presentarà unes 300 propostes gastronòmiques per tastar.
En aquesta edició podrem provar algunes novetats, que com cada any ens sorprenen.

Per començar, el dijous a les 20h. el cor Geriona inaugurarà la fira cantant alguna de les seves peces, i així donar la benvinguda als primers assistents.

Entre les novetats gastronòmiques destacariem un tast d'anemones que oferirà el Restaurant Mien de Girona i cuixes de granota.

El preu dels tiquets és el mateix de cada any, 1 euro i si es compra l'entrada de 10 euros, s'inclouen 5 tiquets de tast. Cada tast val entre 1 i 3 tiquets.

També hi haurà una vessant solidària amb un showcooking solidari patrocinat per San Miguel on es cuinaran botifarres a la cervesa i els diners recaptats aniran pel Banc d'Aliments.
El diumenge al matí es farà un altre showcokking solidari on dos convidats estrella, en Lluc i lAina de Mastercher ens cuinaran uns macarrons.

I una altra novetat d'aquest Firatast és el que el primer pis del Palau de Fires ha programat tot un seguit de jocs, actuacions, disfresses, entre altres, per als més petits de la casa.

També dir-vos que si sou un grup es pots reservar taula i així compartir els tastos junts i fer-ho amb bona companyia.

Així doncs, jo crec que hi aniré dissabte i vosaltres? Us deixo l'horari perquè ho aneu rumiant!

L'horari serà dijous i divendres de 18 a 24h. i dissabte i diumenge de 12 a 24h.

No hay comentarios:

Publicar un comentario