14/10/16

Pizza Tutto Figueres

Dijous passat va ser un dia rodó, començant al matí amb un donut i acabant amb un bon sopar a Pizza Tutto de Figueres. Una pizzeria on elaboren la massa casolana amb ingredients frescos i a la vista, ja que els preparen a davant teu. El local és gran i tenen algunes taules per poder menjar allà, tot i que fan més servei a domicili.


Varem començar amb unes amanides, la Tutto, que portava mesclum d'enciams, pastanaga, tomàquet pebrot vermell, blat de moro, ou dur, pernil dolç i tonyina i la de pollastre cruixent, amb la mateixa base però afegint un recent pollastre arrebossat tallat a trossets petits.


La presentació de les amanides estava molt bé i eren bones. Amanides al gust amb setrills d'oli d'oliva verge extra, així com vinagre.


De segon ens vam partir dues pizzes, la Carbonara, amb nata com a base, bacon, pernil dolç xampinyons, mozzarella i orenga i una 4 Formatges, que estava bonissima. La base d'aquestes pizzes és semigruixuda, però està molt ben cuita i no es creen els famosos bordes que tothom deixa.


Tant la Carbonara com la de 4 Formatges ens han agradat molt. A més t'ofereixen un oli picant fet per ells que pica que no vegis.


I fins i tot vam fer postres, aprofitant que eren artesans, un tiramisú molt fi i una "tarta de la abuela", feta amb galetes, flam i xocolata. Molt encertada aquesta última, no l'havía tastat mai.


Varem poder celebrar "l'estrenu" del cotxe nou amb un dels nostres plats preferits, la pizza!

No hay comentarios:

Publicar un comentario