22/10/16

.@7eleven i els seus esmorzars

A San Francisco molts llocs per esmorzar no hi havia. És a dir la típica fleca-cafeteria que trobem aquí, a Amèrica no existeix. El més proper a semblar-s'hi és l'Starbucks, que el trobes a cada cantonada, però el trobo excessivament car i "normalillo".


Així que l'alternativa tampoc és que sigui "de lo más", però et treu d'un "apuru". Per exemple un 7 eleven, són una cadena de supermercats americans que tenen una mica de tot i també fan menjar per emportar, com pizzes, hot-dogs i una extensa varietats de begudes fredes i calentes per emportar amb els típics envasos que veiem a les pel.lícules i que et permeten veure el teu cafè i llet pel carrer i amb estil, perquè no?

Doncs nosaltres vam comprar-hi l'esmorzar un dia, ben aviat al matí, abans de començar la nostra ruta. Ofereixen dònuts de diferents tipus, normals, glacejats, de xocolata, farcits.


També tenen una oferta de dos talls de pizza amb beguda extra gran per uns 4 $. Això ja va cridar l'atenció a la meva parella, que li encanta la pizza i la veritat és que feia bona pinta, amb la massa gruixudeta i ben guarnida de tot una mica i de formatge.


Segons ell no estava gens malament, servida calentona amb la fred de San Francisco, tot i ser estiu, encara millor!


Jo, que al matí, sóc més de dolç, vaig optar per un donut de xocolata amb un capuccino, que els trobo ben bons els seus. Ja a Nova York l'havia tastat i en tenia bon record. De preu està molt bé, sobretot si el comparem amb preus de cafeteries que dels 3 $ no baixen. Aquest val 2 amb algú i en tens una bona quantitat.


Et serveixes tu mateix amb la màquina i tries alguna cosa de la vitrina de la fleca o si prefereixes quelcom envasat l'oferta és més extensa. Jo crec que millor el que tinguin del dia fresc sempre. D'aquesta manera t'assegures que tot és del dia, el meu dònut era ben tovet i bo i amb el capuccino ben calentet et refàs, que només de l'hotel al supermercat ja agafes fred.

I ara amb l'energia de l'esmorzar a fer milles!!!!!!!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario