31/10/16

.@innoutburger In-N-Out Burger a San Francisco

 

Tots sabem que viatjar a Estats Units equival a menjar hamburgueses tipus fast food, perquè aquí també mengem hamburgueses i, en canvi, són una delicatessen algunes. Tot i que a els americans tenen altres franquícies que no són les típiques que tots coneixem i que, la veritat, tenen molt a desitjar. Per exemple hi ha una franquícia, el In-N-Out-Burger que daten del 1948 i ofereixen una hamburguesa amb patates fregides sense greixos hidrogenats que és molt més bona que les que trobem a les cadenes de la zona.


Ofereixen l'hamburguesa sola, amb formatge o doble. També porten enciam fresc, una rodella de tomàquet i una de ceba crua, que també pots demanar-la fregida, tal com vam fer nosaltres.


El pa que t'hi posen és bo, tovet. La carn de l'hamburguesa és de 100% vedella americana, sense additius ni conservants.


Pots triar patates petites o grans o bé la millor opció que és un combo, on hi va la beguda, l'hamburguesa i les patates per un preu molt bo. La beguda és refill i tenen llimonada, que és força bona. El ketchup és lliure i també pebrotets picants, jalapenyos, que piquen com una mala cosa.


Nosaltres fam demanar un combo amb hamburguesa doble. Ens va agradar, tant la carn com les patates tallades fines i cruixents.


En fi, una hamburgueseria on està a vessar de gent, es formen unes cues impressionants i et van cridant conforme tenen la teva comanda feta. El més caòtic és buscar taula, ja que hi ha poc espai per la quantitat de gent que demana, suposo que al ser fast-food, pensen que es menjarà ràpid, però una vegada asseguts la gent s'ho pren amb calma.


Us diré que jo no sóc partidària d'aquest tipus d'alimentació, i de fet, només menjo a aquests llocs quan viatjo, però té la seva gràcia fer un menú d'aquest "guarrus", que en diem nosaltres i super calòrics, ja a la taula de preus, al costat t'indiquen les calories de tot, amb lo qual potser val més no fer un sumatori.


No hay comentarios:

Publicar un comentario