26/10/16

.@senorsisig Señor Sisig

Quan buscàvem informació de llocs on menjar a San Francisco ja vam veure que era una ciutat amb una gran oferta de foodtrucks. Allà són molt habituals, es van movent a diferents zones i s'hi poden arribar a acumular una cinquantena d'ells en algun punt concret i per dies de setmana.


Nosaltres en vam fitxar uns quants des de casa, però després ja se sap que falta que t'enganxi prop del que visitis. Així que un dia, justament el dia que anàvem de botigues al centre, vam trobar el Señor Sisig, un foodtruck que ja teníem ullat. Tenen un menú complert a base de tacos i burritos amb diferents farcits i molt bons.


Vam demanar un California Sisig Burrito que portava patates fregides, formatge ratllat, crema agra, guacamole i pico de gallo. De carn pots triar entre pollastre, poc o tofu. El nostre el vam preferir de porc i estava molt ben rostidet i salpebrat.


Un burrito molt gustós i una excel.lent combinació de gustos, i amb les patates fregides casolanes a dins hi quedaven de vici.


Si t'agrada el picant també el pots demanar, tens poc, normal o picant. Jo acostumo a agafar-lo poc picant, perquè a vegades demanes normal i pica massa.
A més al seu foodtruck hi ha la opció d'afegir-t'hi salsa Sriracha, que ja el pot arribar a fer molt picant.


El preu va ser de 9'5 $, que al canvi venen a ser uns 8 euros i poc. I val la pena, ja és totalment artesà.

El dia de sol i calor a San Francisco és un bon dia per menjar d'un foodtruck, ja que has de menjar al carrer o asseguts en una plaça, com vam fer nosaltres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario