15/2/16

Ràpid al @BurgerKingUK de Londres

Aquest estiu passat vam anar a Londres i la veritat és que el menjar és car. Bé en general allà tot és car, sobretot si ho comparem amb els nostres salaris.


Doncs bé, ja us havia explicat que per menjar bé a la City el millor és fer-ho als diferents foodmarkets que hi ha repartits per la ciutat. Però a vegades aquests mercats queden lluny del que estàs visitant en aquell moment, així que un dia vam haver d'anar a un Burger King. En aquests tipus d'establiments la diferència de preu respecte a Catalunya no és tan gran, ja que un menú king estalvi et surt aquí per 3'90 euros, mentres que a Londres està a 3'99 lliures, és a dir que l'increment és ben bé el canvi de moneda. Actualment una lliura estarlina són 1'30 euros.


Així per fer un mos i carregar les piles ens va anar molt bé trobar aquest establiment, on a diferència amb els burgers d'aquí, la beguda és ilimitable per a cada menú que agafis.


Nosaltres vam optar per dos menús King Deal, el long cheese burger i la double burger. Ambdues opcions amb doble hamburguesa, enciam, formatge cheddar i el rodó amb ceba i l'allargat amb salsa tipus barbacoa i maionesa. Acompanyats de patates fregides amb bossetes de ketchup.


Una pausa per allargar la bateria i treure la sed ja que al Museu d'Història Natural de Londres hi havia molta gent i hi feia molta calor.


1 comentario: