11/2/16

La Piadina

Una piadina és com una espècie de pa pla elaborat amb farina de blat d'origen italià, típic de la regió de l'Emilia- Romanya. Si ja ho dic que jo que els italians sempre tenen coses bones.

En aquest cas però no farem cap piadina però si hi anirem a menjar perquè així és com es diu el bar-restaurant situat al centre de Girona. El nom el deu precisament a l'elaboració de piadines que fan, que semblen més un tipus de crepe més gruixuda i farcida d'ingredients variats. En tenen diferents tipus. Tot i que ara el bar és regentat per xinos i per tant, continuen la carta d'abans però han afegir especialitats seves com ara diferents tipus d'arrossos.

Arrós tres delícies amb soja
Pels dies que juga el Barça és una bona opció ja que tenen el canal de pagament i pots sopar un dels seus plats xinos amb una cervesa de la terra.


Els arrossos són varits, de curry, de verdures, tres delícies, amb pollastre i també amb salsa de soja.

Jo avui us ensenyo perquè us en feu una idea. Cal dir que el preu és molt econòmic, no arriben als 4 euros, i el plat és abundant. L'arrós està al punt, ni cru ni passat, queda sólt i bo.

No hay comentarios:

Publicar un comentario