19/2/16

Mengem neules tot l'any

Qui diu que només es poden menjar neules per Nadal? De fet és una tradició a les nostres llars que durant les festes nadalenques hi hagi la presència de neules a les taules durant les postres. Neules normals i també ara amb xocolata negre i fins i tot blanca.
No obstant la resta de l'any queden més a l'oblit i crec que és un error, ja que estan bonissimes i poden servir per acabar bé un bon àpat. I no només han de servir estrictament com a postres, sinó que també poden servir-ne com a decoració d'altres, com ara una mouse, un flam, gelat, entre altres. Per això Boskiba en té tantes variants.


Les neules Boskiba són totalment artesanes. Elaborades segons la tradició heredada a través de tres generacions d'artesans des del 1932. Els ingredients naturals de primera qualitat que utilitzen juntament amb la seva acurada fabricació les converteixen en unes neules dignes d'una sobretaula com les que hem presenciat aquestes festes nadalenques.


Aquesta empresa familiar menorquina, fundada l'any 1982, a part de neules també distribuiexen ventalls amb xocolata i sense, cucurutxus, tulipes, vasets i oblees. Tota una gran varietat per a fer exquissits postres.


Nosaltres hem tingut la ocasió de tastar els seus ventalls de xocolata negre, que són bonissims, Es fan amb la massa de galeta doblegada en forma triangular i són ideals tant per menjar sols com per decorar gelats i postres.


No hay comentarios:

Publicar un comentario