26/2/16

El buffet del @pizzahut a Londres

A Londres hi ha molts Pizzahut, mentre que a Catalunya han desparegut, em puc imaginar el perquè :)


El cas és que aquest passat estiu durant les nostres vacances a Londres vam anar a menjar en un Pizza Hut, concretament el que estava a prop del Covent Garden i a davant de St.Paul's Church.


Quan buscavem informació de llocs on menjar a Londres  vam trobar que alguns viatgers havien fet un menú al Pizza Hut. Per només 14 lliures sinó recordo malament, tenies buffet lliure de pizzes, amanides, pasta i pa d'all. A més de refill en les begudes de màquina. Una oferta bona per si vols menjar moltes porcions de diferents pizzes que van traient al moment, ben calentes i tallades en triangles.


Per a tots aquells que anyoren el Pizza Hut o que els hi porten els records de les primeres pizzes a domicili, és un bon lloc on anar. Sempre tinguent en compte del tipus de menjar que trobes, però si estàs cansat de rodar i tens gana d'aquella famèlica, caure en un lloc així et recomforta.


El buffet era gran amb pizza de massa fina de diferents gustos: margarita, pepperoni, vegetal, amb pollastre i pebrot, amb pernil dolç, barbacoa i hawaiana. També trobaves una taula per muntar-te una amanida, amb enciam, tomàquet, ceba, pebrot, blat de moro, pasta i diferents salses i fruites com raïm i poma tallada.


Una cosa més a dir-vos és que no a tots els Pizza Hut de Londres fan aquesta oferta de migdies, que és vigent fins les 15h, que els anglesos dinen abans. Aquí podeu trobar els restaurants que fan aquesta oferta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario