25/2/15

[Viatge #NY] Two slices and a can please! ;)

Una de les coses que ens va cridar l'atenció dels blogs que havíem llegit de gent que havia anat a Nova York, és que deien que a tot arreu podies trobar fàcilment pizza, donuts o menjar per emportar de qualsevol dels múltiples carrets que hi ha als carrers o de petits establiments que ofereixen 3 o 4 productes per menjar on entres, demanes el que vols i t'ho emportes menjant pel carrer tot xino-xano.


Potser una de les porcions de menjar per emportar més conegudes sigui la pizza novayorquina. I a Manhattan trobem petits establiments on fan una oferta molt bona: "two slices and a can", és a dir, 2 llesques, porcions, de pizza i una llauna de refresc per un mòdic preu de 2'95 dolars. Imagina, no arriba ni a 1 dolar cada aliment.
Per tota l'illa, hi ha forces botigues petites on únicament tenen un taulell i algun lloc per seure amb porcions de pizza de 3 o 4 gustos diferents i neveres amb  una bona varietat de refrescos. Tot i que no fan aquesta oferta a arreu si que, per un ventall de preus que pot anar d'un dòlar i mig a 3 o 4 dòlars com a màxim, en funció de la botiga, pots comprar un parell de triangles de pizza, d'uns 25 cms de llarg per un pam d'ample i un refresc a la teva elecció. Fàcilment un triangle de pizza et pot costar 1 dòlar.


Nosaltres un dia que tornàvem de visitar la part sud de Manhattan, ja al capvespre, vam fer una parada per recuperar forces i posar-nos entre pit i esquena una mica de teca i poder dir allò de "two slices and a can of soda!!" ;)

I al contrari del que ens pensàvem, no sé si perquè ja teníem gana i feia massa estona que caminàvem, vam trobar la pizza boníssima! A més, tenien uns pots amb una barreja de pebres diversos que li acabaven de donar un toc especial molt bo. :)
Una forma senzilla, ràpida i econòmica de fer una parada, menjar alguna cosa i seguir amb el teu camí.


El local era petit, amb una barra petita per demanar i una barra baixa amb cinc o sis cadires per seure de cara al carrer mentres menges la pizza.Aquest local quedaba en un carreró entre la 8a i la 7a avinguda.

1 comentario:

  1. Yo quiero un trozo!!!! I love Pizza sea de donde sea jaja Un beso!!!

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar