16/9/14

Rocambolesc

Aquest és el nom de la gelateria que el germà petit dels Roca, en Jordi, té a la ciutat de Girona. Situada al centre de la ciutat ens ofereix els seus millors postres en forma de gelat. Però no un gelat qualssevol, sinó un panet gelat amb alguns pocs sabors a triar: iogurt, poma al forn, vainilla, xocolata, coco o mango. També hi pots afegir fins a 3 toppings, destacant els núvols artesans, el brownie sense farina, entre altres.



Rocambolesc és una gelateria ben concorreguda, i és que els germans Roca són coneguts arreu del món com a millor restaurant, amb 3 estrelles Michelin.

Aquí us deixo els gelats que vam provar, en aquest cas un panet gelat de poma al forn amb daus de poma i avellana i ametlla garrapinyada com a toppings:

Excel-lent presentació i sorprenent combinació

I jo un de xocolata i coco amb ametlla garrapinyada, núvols de coco i violeta i una salsa de caramel i fruit sec caramelitzat, original. Això si els gustos del gelat molt autèntics, el coco potent com si en mengessis la polpa de la fruita i el de xocolata intens en boca, molt natural.


De preu com la resta de gelateries, 4 euros el panet i 3'90 la tarrina gran. Tinguent en compte de qui és i la qualitat que ofereix no és gens car.


No hay comentarios:

Publicar un comentario