La Bruschetta és un antipasti italià, que consisteix en llesques de pa torrat untat amb, com a mínim amb oli d'oliva, all i sal. A Itàlia és un aperitiu molt tradicional.
Es poden fer diverses variacions de bruschettes, les més típiques inclouen el tomàquet i el formatge amb algunes herbes.
Nosaltres en aquesta ocasió n'hem elaborat una amb tomàquet, formatge de cabra i orenga.
Ingredients:
Elaboració:
Torrem les llesques de pa, les untem amb all (nosaltres no n'hi hem posat), oli d'oliva i hi disposem el tomàquet del pebrot tallat transversalment. Anem intercalant-hi trossos de formatge de cabra i hi afegim un raig d'oli i orenga.
Nota dietètica:
Ens queda una bruschetta bona, sana, i lleugera, amb propietats antioxidants, que van bé contra el càncer i també ens ajuda a mantenir joves, gràcies al licopè del tomàquet i a l'oli d'oliva que ens aporten vitamines per la pell.
Es poden fer diverses variacions de bruschettes, les més típiques inclouen el tomàquet i el formatge amb algunes herbes.
Nosaltres en aquesta ocasió n'hem elaborat una amb tomàquet, formatge de cabra i orenga.
Ingredients:
- llesques de pa rodó torrat
- un tomàquet del pebrot mitjà
- formatge de cabra
- all
- oli d'oliva verge extra
- orenga
Elaboració:
Torrem les llesques de pa, les untem amb all (nosaltres no n'hi hem posat), oli d'oliva i hi disposem el tomàquet del pebrot tallat transversalment. Anem intercalant-hi trossos de formatge de cabra i hi afegim un raig d'oli i orenga.
Nota dietètica:
Ens queda una bruschetta bona, sana, i lleugera, amb propietats antioxidants, que van bé contra el càncer i també ens ajuda a mantenir joves, gràcies al licopè del tomàquet i a l'oli d'oliva que ens aporten vitamines per la pell.
m'encanta així de senzilla i deliciosa!
ResponderEliminar