24/6/14

Bruschetta de tomàquet i formatge de cabra

La Bruschetta és un antipasti italià, que consisteix en llesques de pa torrat untat amb, com a mínim amb oli d'oliva, all i sal. A Itàlia és un aperitiu molt tradicional.

Es poden fer diverses variacions de bruschettes, les més típiques inclouen el tomàquet i el formatge amb algunes herbes.

Nosaltres en aquesta ocasió n'hem elaborat una amb tomàquet, formatge de cabra i orenga.


Ingredients:

  • llesques de pa rodó torrat
  • un tomàquet del pebrot mitjà
  • formatge de cabra
  • all
  • oli d'oliva verge extra
  • orenga

Elaboració:

Torrem les llesques de pa, les untem amb all (nosaltres no n'hi hem posat), oli d'oliva i hi disposem el tomàquet del pebrot tallat transversalment. Anem intercalant-hi trossos de formatge de cabra i hi afegim un raig d'oli i orenga.

Nota dietètica:

Ens queda una bruschetta bona, sana, i lleugera, amb propietats antioxidants, que van bé contra el càncer i també ens ajuda a mantenir joves,  gràcies al licopè del tomàquet i a l'oli d'oliva que ens aporten vitamines per la pell.


1 comentario: