Una recepta que jo personalment trobo molt bona quan et sobra bròquil, ja sigui del blanc o verd, és saltejar-lo amb tonyina. Senzill, sa i boníssim!!!!!!!!!!
Ingredients:
Bròquil sobrant
Una llauna de tonyina amb oli d'oliva verge extra
Oli de la tonyina
Elaboració:
Agafem una paella hi tirem l'oli de la tonyina i hi fregim el bròquil. L'anem fent pels dos costats i hi tirem la tonyina.
El coem en forma de truita, volta i volta, fins que ens quedi rosset. I ja ho tindríem, una espècie de truita de bròquil ben aixafat amb la patata i la tonyina. És que no sembla ni bròquil, ni de gust ni d'aspecte casi :)
Ingredients:
Bròquil sobrant
Una llauna de tonyina amb oli d'oliva verge extra
Oli de la tonyina
Elaboració:
Agafem una paella hi tirem l'oli de la tonyina i hi fregim el bròquil. L'anem fent pels dos costats i hi tirem la tonyina.
El coem en forma de truita, volta i volta, fins que ens quedi rosset. I ja ho tindríem, una espècie de truita de bròquil ben aixafat amb la patata i la tonyina. És que no sembla ni bròquil, ni de gust ni d'aspecte casi :)
No hay comentarios:
Publicar un comentario