26/6/14

Restaurant La Queixalada

Tal com indica el seu nom, aquest restaurant és ideal per anar a dinar o sopar i fer una bona queixalada dels seus plats.


Situat al mig del c/Sant Pau, fent cantonada, trobem un restaurant petit, bufó i acollidor. Al migdia disposen d'un servei de menú amb varis plats a triar per un preu molt bo, 7'40 euros amb opció a un plat o 9'40 si agafes menú complert.


I per les nits ara també tenen menús, fins i tot pels caps de setmana. L'oferta és molt bona, per 11'90 tens un plat, postres i beguda.
Un plat a triar dels molts que t'ofereixen a la seva carta. El restaurant està especialitzat en llesques, tal com sempre s'ha conegut. Unes llesques d'un pa de pagès de 5 kilos amb els ingredients que tu demanis. Ara també hi han afegit les pizzes, així que et pots demanar un format o l'altre. I a més, ara les serveixen a casa o per emportar.


També tenen un altre menú de nit i festius per 16'90 euros, que és el mateix que el de 11'90 però afegint un entrant (croquetes, carpaccio, patates farcides, entre altres), cal dir que les seves croquetes de pernil dolç i formatge són boníssimes.

Et serveixen unes olives amb all molt bones.


Nosaltres vam optar pel menú d'un plat i postres i vam agafar:

- Llesca de 4 formatges: una mescla de formatges fosos, emmental, roquefort i parmesà al cim de la llesca molt ben torrada.


- Pizza de doble massa Americana: portava tomàquet, mozzarella, emmental, carn picada, bacó i salsa barbacoa.


Els dos plats ens van agradar. També hi vam posar un xic d'oli picant, picava força però li faltava densitat potser.


I de postres, entre les opcions vam optar pel tiramisú, que ens encanta.


Va ser bo, presentat en un bol, amb una lleugera base de melindro sucat amb cafè i com una escuma fina de tiramisú, espolsat amb cacau. Molt fi tot plegat.


Un cafè per posar punt i final, curt, bo, intens.


La relació qualitat preu és bona, sobretot ara que fan aquests menús. Una bona opció fer anar a fer una queixalada!

No hay comentarios:

Publicar un comentario