7/6/14

Arriba l'estiu a MobileFun

Quasi ha arribat l'estiu i ja ve de gust anar a la platja, fer una cerveseta ben freda a la terrassa amb els amics i passar l'estona fent "la gamba" a la tovallola per posar-se ben moreno.
I amb la calor també ens arriben munt de novetats de cara als propers dies a MobileFun, la completíssima pàgina d'accessoris per telefonia mòbil de totes les principals marques del mercat.


Amb l'estiu i la calor arriben moltes novetats en quant a terminals com el nou Motorola Moto E i els pesos pesat de les principals marques, com l'LG G3, el Samsung Galaxy S5, l'HTC One M8 o l'esperat Sony Xperia Z2.
Davant aquesta allau de nous terminals, la gent de MobileFun ens tenen preparats un munt de complements de tota mena perquè no et falti de res pel teu mòbil, ja sigui si ets pensat de canviar el teu mòbil per algun dels anteriors com si ja vas ben equipat amb quaselvol altre model, la qüestió és que no us faltarà de res i tindreu un lloc on triar i remenar!

Però per fer-vos una idea, què millor que una petita mostra del tot el que hi podreu trobar.

Fa dies que s'està parlant de l'entrada a la gama baixa/mitja de Motorola amb l'esperat Moto E. Una bona opció si vols tenir un terminal amb una bona relació qualitat/preu. Doncs cap problema, si et decantes per aquest model, a MobileFun trobaràs una extensa gamma de complements!


Pels afortunats posseïdors d'un pes pesat dins els mòbils, com per exemple l'HTC One M8 podreu trobar un ampli catàleg d'accesoris, així com també si disposeu d'un Samsung Galaxy S5, o del nou  LG G3 o fins i tot pel Sony Xperia Z2.

Ah! I tranquils, per tots aquells que teniu Iphone 5S d'apple, també trobareu una bona quantitat de producte entre tirar i remenar! ;)

Doncs res, no oblideu entrar-hi a fer un cop d'ull que de ben segur hi trobareu alguna cosa us agradarà! :)

No hay comentarios:

Publicar un comentario