25/6/14

Concurs pizza al Tramonti Roses

Tramonti Roses proposa un concurs, que consisteix en la creació d'una pizza amb ingredients de proximitat. Només has d'enviar la teva recepta amb la seva base, els ingredients que hi vols afegir i el temps de cocció.

Els premis són molt interessants: una visita en barca per conèixer el Cap de Creus, un sopar per a dues persones al Tramonti Pep Curiel i la pizza guanyadora s'inclourà dins la carta del restaurant.

Us deixo amb les bases per a participar:

1. El o la concursant haurà de fer arribar a info@tramontipepcuriel.com la recepta d’una pizza que ha de ser totalment original. Ha de fer constar el nom, els ingredients utilitzats, la disposició sobre la massa, els temps de cocció i totes les indicacions que facin falta perquè la pizza surti tal i com ha estat concebuda.

2. El jurat triarà els o les finalistes d’acord a l’originalitat de la proposta, els ingredients utilitzats (els productes de proximitat puntuaran millor), l’estètica, l’armonia i el gust de la pizza.

3. Cada participant només podrà presentar una única proposta cada mes.

4. A part de la recepta, es poden enviar dibuixos o fotografies, en format jpeg. Si s’envien videos, s’enviaran els enllaços a Youtube, Vimeo o qualsevol altra plataforma virtual on es puguin veure sense problemes des de qualsevol connexió a internet.

5. Cada mes es faran les pizzes proposades en aquest concurs i se’n triarà una per anar a la final. El jurat triarà les 5 millors propostes, i aquestes es faran i es podran menjar al Tramonti Pep Curiel el divendres 10 d’octubre.

6. El jurat triarà, d’aquestes 5 pizzes, la guanyadora de la Pizza Tramonti-Roses Singular de l’any.

7. La pizza guanyadora figurarà a la carta del Tramonti Pep Curiel. El guanyador/a podrà venir a gaudir del nostre menú degustació amb la persona que triï, i podrà anar en vaixell a conèixer la costa del parc natural de Cap de Creus.

8. La recepta guanyadora serà propietat de Tramonti Pep Curiel, qui sempre farà menció de l’autor original de la pizza.

9. Per a poder participar al concurs cal que els concursants segueixin a Tramonti Pep Curiel al Facebook i el compte @TramontiRoses (si es té compte a aquest canal). Hauran d’enviar la recepta al mail info@tramontipepcuriel.com abans del dia 30 de setembre a les 22h, en format word o pdf.

10. Molta sort!

Més informació al seu blog: Tramonti Roses

No hay comentarios:

Publicar un comentario