22/2/19

[#Vermut] Vermut Cisa

El diumenge ens agrada fer el vermut, una tradició que ve de temps enrere però que d'un temps cap aquí hem recuperat i ara es fa a moltes cases, independentment de l'edat.

A nosaltres ens agrada molt fer un bon vermut, i no només ens referim a la beguda sinó també al que l'acompanya.

En aquest cas per a l'ocasió hem provat un Vermut Cisa que fa cinc generacions que elaboren vermut fent servir les mateixes metodologies i formules que a mitjans del segle passat amb petits canvis per tal d'adaptar-se a les generacions presents. Des de l'any 1880 que fan licors i vermuts, delectant-nos amb la seva gran qualitat i aromàtic sabor.


La família Piera va començar a fer el seu propi vermut seguint les tendències procedents d'Itàlia i l'any 1880 es va estrenar la fàbrica de Vermut Cisa, seguint la tradició ancestral profundament arrelada al Maresme.

La qualitat del seu vermut rau en l'ús de vins de la zona, rescatant el sabor i aromes d'aquell primer vermut, descendent llunyà dels vins aromatitzats, coneguts des de l'antiguitat per les seves propietats medicinals.

"La mítica casa de Vermuts Cisa va ser la guanyadora de la medalla d'or amb el seu vermut en l'exposició internacional de Barcelona i fundada davant del mar mediterrani és una relíquia activa en el món del vermut. Després de moltes generacions de mestres vermuters, el Vermut Cisa ha mantingut la seva essència per a poder arribar a les taules on es gaudeix del vermut".

I això és precisament el que vam fer nosaltres i tothom que begui el seu vermut, GAUDIR!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario