11/12/23

[#Restaurant] Arrels

Des que el vam veure al programa "Joc de Cartes", amb en Marc Ribas que voliem anar en aquest restaurant, l'Arrels a Quart.

Hi vam anar un divendres a fer el seu Menú de Migdia on hi ha diferents plats a triar, tant cuinats com de brasa, amb la beguda inclosa, per 20'50 euros. 

Nosaltres vam triar:

- Canelons de rostit amb salsa de pernil ibèric

Ben presentats en un plat de pissarra amb uns canelons petits, amb una farsa melosa, però amb algun tendrum que desmillorava el plat.


La salsa era bona, amb algun trosset petit de pernil ibèric.

De segon vam decidir partir-nos dos plats, ja que ambdós en feien gràcia;

- Arròs melós de moixernons amb cansalada viada

Un arròs molt gustós, amb forces bolets i una cansalada que es desfeia, llàstima que el gra era una mica passat.



- Llata d'Angus amb tòfona 

Un plat excel.lent. El més bo de tot el menú. Una carn ben tendra i gustosa amb una salsa molt ben aconseguida i acompanyada d'un parmentier de patata molt suau, que hi combinava bé.



Com a postres, ens vam quedar amb les ganes de tastar els seus pastissos, però ja se'ls hi havien acabat. 

L'alternativa va ser unes;

- Textures de xocolata, que van improvisar al moment, amb uns tallets de coca de xocolata i una quenelle de gelat de xocolata, molt bona això sí, tot i que no era el textures que tenia en ment, però per sortir del pal els hi va resoldre a ells i a nosaltres parcialment ;)


Amb el menú s'inclou el pa, que ens va sorprendre ja que era amb orenga i sal i calentet, un detall que feia que el consumissis només dur-lo a taula, ja que l'espera va ser llarga durant tot l'àpat.

El vi era d'un celler proper i entrava dins del menú, un altre punt favorable.

I com a desfavorable, tenen un local ampli amb voltes catalanes però on s'hi crea massa xivarri, es fa difícil mantenir una conversa. En canvi el jardí està molt bé i a la fresca s'hi ha d'estar bé, ja que dins del local hi vam passar calor.

En resum us diré que el menjar en sí ja em va agradar, tot i que podia estar millor, però altres factors com la calor i la llarga espera van influir en contra.

Potser us recomanaria més aquest restaurant un dia al vespre per sopar al seu Jardí i que no hi hagi gaire gent.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario