3/12/23

[#Radio] @gironafmcat Dolços Nadalenc diferents del torró

Us diria que si ens cansem del torrons tenim altres propostes diferents, tot i que crec que més aviat us diré que podem combinar un xic de tot oi?

- Torrons Felix fa un arbre de Nadal de xocolata negre decorat amb fruita seca. La idea és que es vagin trencant les diferents parts de l'arbre ja que a cada una hi ha un ingredient diferent i així cadascú tria al seu gust.

Una bona idea pels més xocolaters de la casa, que a més acompanya molt bé el cafè.

- Casa Cacao a Girona fa una bola de Nadal vermella feta amb xocolata amb llet Hacienda del 55%, praliné de pipa i avellana

- Rocambolesc fa un tió de Nadal súper divertit, sobretot pels peques de la casa. Està elaborat amb xocolata amb llet caramel i quan el trenques trobes avellanes recobertes de xocolata amb llet. Unes postres per posar al mig de la taula i que en gaudeixi tothom!

- Casa Graupera, són mestres neulers des del 1895 es dedica a l'elaboració de neules artesanes i en fan més de 50 varietats, tot i que avui ens centrarem amb les seves joies gastronòmiques, tal i com anomenen ells a les neules farcides i no és per menys.


Tenen diferents varietats, les de bombó cruixent, de xocolata negra i taronja, també amb fruits secs i amb xocolata blanca i maduixa, de torró, de macadàmia, entre moltes altres. Totes fetes amb excel·lents ingredients i de forma manual una a una.



I us diré un secret, si les poseu al forn parat dos minuts, lo just perquè es fongui la xocolata, són una delícia ;)

Això si les podem comprar online, ja que el seu obrador es troba a Mataró i us asseguro que valen molt la pena!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario