3/12/23

[#Radio] @gironafmcat Busquem els torrons més originals

I una setmana més, arriba la secció Va de Teca a dins el programa "Els 4 Rius" de Ràdio Girona, on aquest cop i ja que el Nadal es comença a apropar, buscarem els torrons més originals per intentar donar-li un toc diferent a aquestes festes, perquè els típics ja els coneixem no? ;)

1. Torrons Vicens cada any revoluciona el mercat del torró amb les seves propostes. Aquest any té 10 noves espectaculars creacions;

- Torró de Chupa Chups de maduixa i nata

Un torró elaborat amb praliné d'ametlla, nata i maduixa amb cruixent de Chupa Chups i recobert amb xocolata blanca i xocolata ruby. El torró més divertit que fusiona els deliciosos sabors del torró amb l'icònic caramel.

Un cop més han comptat amb la col·laboració del xef Albert Adrià per crear aquestes dues varietats de torrons;

- Torró de Nata i nous (Adrià Natura) fet amb praliné de nous pacanes amb nata, és una varietat exquisida elaborada amb nous pacanes a l'estil cantonès, una tècnica de caramel·lització, que permet assaborir la textura cruixent de les nous fusionada amb la dolçor i suavitat del praliné de nata.

- Torró de Massapà de Mandarina i Yuzu. Adrià Natura

Una original i refrescant varietat de torró elaborat amb paté de fruits de mandarina i yuzu amb un dolç toc de xocolata. Un torró que fusiona sabors i textures que permeten apreciar la frescor de la mandarina, la dolçor de la xocolata i el sabor cítric altament aromàtic del yuzu.


- Torró de Pernil Enrique Tomás

Un torró que trenca esquemes per la seva originalitat i qualitat gastronòmica. Elaborat a base de praliné d'ametlla torrada i pernil amb ametlles picades, culmina amb una cobertura de diferents xocolates que ens conviden a descobrir un món de contrasts.

- Torró Pur Cacau

Una combinació amb crema de cacau amarga i un deliciós praliné de cacau acabat amb una capritxosa cobertura de pols de cacau i cruixents nibs de cacau, és una experiència intensa de potents sabors pels amants del cacau.

- Torró de litxi i Gerds amb Pètals de Rosa

Un torró d'elaboració tradicional que presenta una combinació de massapà de litxi i llaminadura de gerds amb pètals de rosa. Un equilibri perfecte entre el dolç i l'àcid amb l'embriagadora essència de roses.

- Torró de Praliné de Coco amb Dolç de Pinya

Un torró cremós de Praliné de Coco amb xocolata blanca amb un to de caramel de pinya i recobert per trossets de coco laminats. Un torró fresc, de sabors tropicals.

- Torró Cremós de Coco amb Coco Cruixent

Inspirada en la línia de torrons cremosos, aquesta varietat està elaborada amb praliné de coco i làmines de coco caramel·litzat i es presenta amb galeta de gelats als laterals.

- Torró Milfulls de Maduixes amb Nata

Un torró elaborat amb praliné de nata amb croissant torrat i crispi de maduixes. Una varietat divertida que agrada a grans i petits pels seus sabors dolços i la seva textura cruixent.


- Torró de Plàtan amb xocolata

Fet amb massapà de plàtan amb llaminadura de plàtan banyat amb xocolata negra. La intensitat de la xocolata negra contrasta amb la dolçor del plàtan. Un torró amb un disseny sofisticat i elegant que el converteixen en unes postres exquisides.


Aquest any presenten el "Torró al tall", que consisteix en què en el moment que nosaltres els hi fem una comanda de torró, els el tallen i el torren uns minuts abans que el transportista reculli el paquet, garantint així una frescor i autenticitat extraordinària



A més com a productors de mel, els seus torrons estan elaborats amb mel de romaní, un tret diferencial, característic i únic que els fa especials.

A més aquest anys incorpora dos torrons diferents, un amb crema de cafè i un torró bombó cruixent, una reinterpretació del torró popular de xocolata cruixent amb arròs. 



Un torró en forma d'arbre de Nadal, fet amb una ganache de xocolata amb llet, praliné de pinyons i ametlla i gominola de mandarina i va decorat amb estrelles de Gianduja de pipes i avellana


Fa diferents torrons divertits però un que m'ha semblat interessant és el de Poma de Fira, fet amb ganache de poma verda i gominola i recobert de xocolata amb llet, un gust original oi?

I fins aquí els nostres torrons originals d'aquest Nadal :)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario