Com us deia, després de la visita al Celler Peralada, ens vam quedar al Celler 1923 Wine Bar.
Només d'entrar molt amablement ens van acompanyar i ens van oferir una copa de cava, un dels meus caves preferits el Peralada Stars Touch of Rosé Brut, un cava fet amb Garnatxa i Pinot Noir, afruitat i de bombolla fina que passa molt bé ;)
I com a detall de la casa unes olives macerades amb pomelo i taronja, amb gustet amarg original i diferent
Durant l'àpat vam gaudir d'un vi blanc, el Collection, un vi afruitat que em van recomanar i que em va agradar molt.
El pica-pica va començar amb;
- Gaspatxo de fruits vermells i síndria
Una crema perfectament emulsionada, amb una textura delicada i gustosa, em va agradar molt
- Taula de formatges de proximitat by Toni Gerez acompanyada de melmelada i codony
Un plat fantàstic pels amants del formatge com nosaltres
- Botifarra blanca i negra, llonganissa Cal Tomàs i Pernil Duroc Casa Batatllé
Un plat molt fi, amb una mescla molt ben aconseguida, coronada amb unes gambes i ou de guatlla i servida amb dues llesques de pa torrat, em va encantar
- Coca amb tomàquet de penjar i oli d'oliva D.O. Empordà
En resum vam menjar molt bé i amb un bon servei que en tot moment ens va fer sentir molt a gust.
Tenim ganes de tornar-hi a tastar més plats...
Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!
T'hi espero!
No hay comentarios:
Publicar un comentario