8/12/23

Celler 1923 Wine Bar

Com us deia, després de la visita al Celler Peralada, ens vam quedar al Celler 1923 Wine Bar.

Només d'entrar molt amablement ens van acompanyar i ens van oferir una copa de cava, un dels meus caves preferits el Peralada Stars Touch of Rosé Brut, un cava fet amb Garnatxa i Pinot Noir, afruitat i de bombolla fina que passa molt bé ;)


I com a detall de la casa unes olives macerades amb pomelo i taronja, amb gustet amarg original i diferent

Durant l'àpat vam gaudir d'un vi blanc, el Collection, un vi afruitat que em van recomanar i que em va agradar molt.
El pica-pica va començar amb;

- Gaspatxo de fruits vermells i síndria

Una crema perfectament emulsionada, amb una textura delicada i gustosa, em va agradar molt


- Taula de formatges de proximitat by Toni Gerez acompanyada de melmelada i codony


Cinc formatges artesans i de proximitat, un fins i tot banyat amb vi i molt ben acompanyats amb codony, nous i pa artesà


Un plat fantàstic pels amants del formatge com nosaltres

- Botifarra blanca i negra, llonganissa Cal Tomàs i Pernil Duroc Casa Batatllé


Uns embotits excel·lents servits amb pa de coca sucada amb tomàquet, sal i un bon oli d'oliva verge extra


- Ensaladilla mimosa, quisquilla i la seva essència

Un plat molt fi, amb una mescla molt ben aconseguida, coronada amb unes gambes i ou de guatlla i servida amb dues llesques de pa torrat, em va encantar



- Coca amb tomàquet de penjar i oli d'oliva D.O. Empordà

En resum vam menjar molt bé i amb un bon servei que en tot moment ens va fer sentir molt a gust.

Tenim ganes de tornar-hi a tastar més plats...


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario