25/6/23

[#Restaurant] Kubu

Kubu és un restaurant i cafeteria conegut pels seus bols saludables però avui us vull mostrar una altra cara d'ells que no està gens malament, la seva cuina!

Fa poc va ser el Temps de Flors a Girona i em va semblar molt interessant el Menú que ells proposaven, sobretot em va cridar l'atenció el plat d'ànec, però al final tot feina bona pinta;

Com a entrant ens van dur;

- Teula de pa cruixent amb crema de formatge idiazabal i codony

Un aperitiu molt original i gustós, ja que anava amb una salsa bonissima que hi combinava molt bé

I com a primer plat vam fer:

- Caneló XL de rostit amb beixamel del seu brou

Un caneló llarg amb una farsa d'un rostit excel·lent i amb una salsa molt bona que hi donava un toc diferent


De segon;

- Lingot d'ànec amb salsa hoisin i xips de verdures

Un plat molt potent de sabors, la salsa hoisin és forteta però combina molt bé amb l'ànec, tot i que és apte per a tots els paladars.


La quantitat de carn era molt generosa, amb un ànec molt tendre i súper gustós. 

I els xips vegetals, sempre són un bon acompanyament, m'agraden molt!

Per postres no ens podíem perdre el seu:

- Pastís de formatge, un pastís cremós, amb un formatge que es desfeia.

Era pujat de sabor, fet amb algun formatge més curat. 


Te'l serveixen amb dolç de llet, perfecte, casa bé :)

Aquest menú, amb beguda inclosa valia 20 euros i ara que l'hem menjat i l'heu vist, ja veieu que la relació qualitat-preu és excel·lent.

A nosaltres ens va agradar molt tot, tant el local, com el servei i la seva cuina sobretot. Tenim pendent fer un kubu dels seus que ara que ve l'estiu és una bona opció per fer un dinar complert i fresquet ;)



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario