20/10/22

@Pedragosa1916 Fuet de gall d'indi, llonganissa i xoriç

Avui em fa especial il·lusió explicar-vos els embotits artesans que elabora Pedragosa, una empresa de Caldes de Montbui que porta més de 100 anys al mercat i que es dedica a l'elaboració d'embotits artesans de qualitat.

Pedragosa va començar l'any 1916 a elaborar embotits en una petita botiga al costat de les fons termals de Caldes de Montbui i gràcies a l'excel·lent manera de treballar de l'avi amb els productes assecats es coneixien com la "Llonganissa de Caldes".

Amb tots els reconeixements obtinguts des d'aleshores, l'any 1982 van decidir muntar un obrador i els seus assecadors naturals per abastir a tots els clients. Pedragosa ha primat la qualitat en tots els seus processos, conservant sempre el gust original del 1916 i respectant la tradició per l'elaboració artesana,

I avui dia, a més, tenen una línia d'embotits fets amb 100 % gall d'indi, una idea molt interessant, no trobeu?


Els seus productes a base de gall d'indi són ideals per a les persones que segueixen una dieta per a perdre pes o bé tenen algun problema de colesterol o simplement es volen cuidar.

Fan fuet de gall d'indi, molt magre i amb molt poc greix, elaborat amb pernil de gall d'indi de primera qualitat i condimentat amb sal i espècies. Embotit amb budell natural comestible de boví.

La veritat és que és boníssim, no té res a envejar al de porc, tant d'aspecte com de gust.


També fan llonganissa de gall d'indi, seguint el mateix procés que el fuet, però embotit amb un budell més gruixut.

I xoriç de gall d'indi, elaborat amb carn i greix de gall d'indi de primera qualitat. Condimentat amb sal i pebre vermell i embotit en budell natural comestible de porc.

En aquest cas les calories d'un xoriç convencional es veuen molt reduïdes si optem per aquest de gall d'indi. És a dir que pot ser una bona opció per afegir-lo a receptes que a vegades no ens atrevim pel greix que hi aporta.

Ja us aniré ensenyant diferents receptes i plats on degustar tots aquests embotits de gall d'indi, que cal dir que tots són molt bons i per tant, es poden menjar sols amb un aperitiu o amb un bon pa amb tomàquet com primerament hem fet nosaltres.

I ara a gaudir-los :)




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario