4/10/22

Autentics Bombons Belgues By Alyona

Avui us anuncio una notícia bona i dolça, ja que Autentics Bombons Belgues ha obert la seva segona botiga al rovell de l'ou.


Ben bé al centre ja podrem trobar tota l'extensa varietat dels seus bombons artesans i no només això, sinó altres productes de xocolata exquisits. 


Només d'entrar a la botiga ja t'embriaga l'aroma de xocolata i si veus tota la vitrina amb aquests petits instants de felicitat ja no pots resistir-te. 


I és que tenen uns bombons tan macos per fora, amb detalls de colors i formes diferents i originals, com bons per dins. 


Es poden comprar a pes, triant cada un d'ells o presentar-los en algunes de les caixes que ofereixen, algunes amb motius de flors i altres amb imatges de Figueres fetes per un fotògraf professional, ideals com a souvenir.



A més, diposen d'una selecció de tauletes de xocolata de diferents varietats menys vistes com ara la de ruby, o la golden, amb un toc de caramel o la de taronja o llima, sabors més àcids i molt vistosos.


Nosaltres sempre que hi anem en sortim encantats, ja que sempre ve de gust tastar algunes de les seves elaboracions i novetats que va fent l'Alyona, la mestra xocolatera


Ara fa unes roques de patates xips amb xocolata, que ja veieu la pinta que fan!


Aquesta vegada ens va captivar amb unes trufes picants, elaborades amb xocolata negre i amb un pebre especial que li aporta un punx a la trufa molt agradable i segons ens va comentar l'Alyona, si les marides amb un vi, encara més. Doncs no ens ho vam pensar gaire i vam seguir el seu consell, al arribar a casa ens vam obrir un vi i les varem gaudir molt.


No serà la última vegada que les seves propostes, ja que són un plaer per tots els sentits i ara que les tenim més a prop, encara més!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!


No hay comentarios:

Publicar un comentario