4/3/22

[#Recepta] Bucatini amb gambes a l'allet

A casa ens agrada molt la pasta, ja sigui en sopa, amb salses, en canelons, i amb tanta varietat sempre intentem fer receptes diferents. Fa pocs dies us vaig presentar Trofie amb musclos i crema de safrà i avui us en porto una altra amb marisc, en aquest cas;


Bucatini amb gambes a l'allet

Els bucatini són com un tipus d'espaguetis però amb forat al mig, són típics de Sicília i són curiosos de menjar ja que al mossegar-los trobes aquest buit que els fa peculiars.


Ingredients per a 2 persones:

  • 250 gr. de bucatini
  • 100 gr. de gambes a l'allet
  • sal

Elaboració:

En primer lloc posem aigua a bullir i quan arrenqui el bull afegim els bucatinis i un polsim de sal.
Bullim uns 10 minuts, tal i com indica el paquet.
Una vegada bullits, reservem mig got d'aquest líquid.
En una paella posem les gambes a l'allet i incorporem els bucatinis bullits i el líquid reservat per tal que tot s'impregni.
Servim immediatament i gaudim!

Es tracta d'una recepta tan fàcil i ràpida com bona :)

Consells de degustació:

Les gambes a l'allet ja tenen un toc de guindilla però si les voleu fer més picants sempre n'hi podeu afegir més.


Valor nutricional:

És un plat únic, acompanyat d'una amanida, ja que obtenim hidrats de carboni de llarga durada de la pasta, així com proteïna de bona qualitat de les gambes i oli d'oliva emprat en l'elaboració de les gambes.
Amb una fruita de postres tindrem un àpat complert.



Maridatge:

Amb una copa de vi blanc jove ben fresc hi combinaria bé.




Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario