15/3/22

[#ForumGastronomic] @calblay restaurant

Si aneu al Fòrum podeu dinar al Restaurant Cal Blay, un grup que disposa de diferents restaurants a la província de Barcelona.


Fan un menú on per 25 euros pots triar entre quatre primers, quatre segons i cinc postres, amb pa i aigua inclòs.


Aquí us mostro el seu menú;


I els plats que vaig demanar jo:

- Canelons de rostit amb salsa de ceps i pols de Parmesà


Et serveixen tres canelons no massa grans, amb una farsa bona i napats d'una beixamel suau de ceps. Al cim parmesà ratllat.

- Vedella a baixa temperatura amb suc de rostit i bolets saltats

Una vedella excel·lent, un tall melós que es desfeia en boca i amb un suc potent de rostit i els bolets d'acompanyament.


Un plat que em va agradar molt, bé a mi i tota la taula que erem i que també la vam demanar, un gran encert.

I per postres;

- Catànies i carquinyolis

Uns carquinyolis bonissims, amb ametlla i caramel, molt diferents dels que estem acostumats a l'Empordà, més durs i amb avellana sencera.

I les catànies, com sempre, una delícia :)



En resum un bon àpat, amb dues excepcions, i és que els canelons els vaig haver de reclamar moltes vegades perquè me'ls servissin i quan van arribar estaven tebis, però també entenc que hi havia molta gent i els cambrers anaven de bòlit.


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario