9/9/20

[#Restaurant] Pizzeria Il Forno

Aquest estiu, com que no hem pogut viatjar com cada any fem, hem fet platja i dinar per la zona.

Fa temps vam anar a una cala de Lloret de Mar que ens va encantar, Sa Boadella, així que vam decidir tornar-hi!

Es tracta d'una platja nudista, tot i que si no ets molt invasiu et pots posar a un racó i gaudir de l'aigua blau-verd cristal·lina i els  peixos que té. De fet la platja queda com dividia en dos, en una part la gent va amb banyador i a la següent sense. 

És un bon lloc per portar les ulleres i veure els peixos, tot i que n'hi ha tants i l'aigua és tan neta que es veuen a simple vista.

L'aigua no és freda i s'hi està molt bé, això si, aneu-hi d'hora perquè hi ha moltíssima gent.

Doncs al que anava, vam passar el matí a la platja i al migdia vam anar a Lloret a fer una pizza, que la platja sempre fa entrar gana.

Al centre de Lloret hi ha una pizzeria amb forn de llenya on fan unes pizzes molt complertes i bones i bé de preu: Il Forno.


Els dies laborables tenen un menú de migdia molt complert, amb amanides, plats de pasta, pizza i postres a triar i si prefereixes pizza, en tenen una extensa carta.

El local és força gran, té algunes taules a fora, a dins i en una terrassa interna, on hi cap més gent.

El personal és amable i t'atenen molt bé.

Una cosa que em va agradar, sobretot per mi, que a vegades sóc indecisa és que pots fer una meitat de pizza d'un gust i una altra d'un altre. Així que el meu dilema va quedar solucionat en el moment en què vaig demanar consell a la cambrera sobre quina pizza em recomanava.

Així que, tal com us deia, vaig fer meitat de salmó i meitat de 4 formatges.


La meva desil·lusió va arribar amb la pizza quan el salmó no era fumat, tot i que pregunta'ls-hi, però la resposta de la noia va dir que es va coure al posar-lo al forn, però ja veieu que no. Eren trossos de peix de salmó, tot i que ja em va agradar i la quantitat era molt correcte.


L'altra meitat de formatges era ben plena, amb una bona capa dels diferents formatges i força Roquefort.


La massa estava ben feta, esponjosa i passava molt bé.

La pizza em va agradar i al fer una meitat de cada més.

La meva parella es va demanar una pizza Barbacoa que portava tomàquet, mozzarella, bacó, pollastre, ceba, salsa bolonyesa i barbacoa.  


Era impressionant de plena la seva pizza, cada tall portava una d'ingredients que feia que cada mos peses lo seu ;)


La combinació era molt bona, amb una barreja d'ingredients molt gustosos i un punt picant que ja tenia però que va augmentar al afegir l'oli picant que ens van servir.


Després de la pizza, que ens va atipar força, encara però ens quedava un foradet per les postres, que ens havien dit que el tiramisú era boníssim. I tenien raó, una copa de tiramisú, amb melindro mullat, mascarpone i un molt de cacau.


Jo prefereixo el tiramisú servit en un plat perquè m'agrada veure les diferents capes, i sobretot com cau el mascarpone pels costat que convida a fer-hi cullerada, però aquest era bo, així que molt bé també.



El preu de les pizzes es mou entre els 10 euros i els 12 i per la quantitat d'ingredients trobo que és correctíssim.

Les postres valen 5'95, però el seu tamany era generós.


En resum ens va agradar, a nosaltres que ens agrada tant la pizza, ja ens agrada tastar-ne de noves!



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

2 comentarios: