4/2/19

.@CasaAmella Noodles saltejats amb tofu, verdures i soja

Avui em fa especial il·lusió ensenyar-vos aquesta recepta ja que el tofu amb el qual elaborem la recepta és de Casa Amella.

Casa Amella és una empresa familiar de productes alimentaris pensada i nascuda a Castellterçol (Barcelona) amb l'objectiu de contribuir a una alimentació més sana, segura, sostenible i amb tots els valors de la dieta mediterrània.

Procuren fer les coses com s'han fet sempre; perquè elaborar aliments de qualitat requereix temps, dedicació i sentiment. I precisament això és el que trobem quan proves els seus productes. Sabor, producte 100% ecològic i fresc de temporada, a més són aptes per celíacs ja que no contenen gluten i tampoc lactosa ni ou.

Tota la matèria que utilitzen és fresca. Els aliments arriben al seu obrador recent collits del camp i amb totes les seves propietats nutritives i organolèptiques intactes.

Els productes que elaboren procedeixen de l'agricultura ecològica. Durant el seu cultiu, preparació i envasat no tenen contacte amb cap producte químic ni segueix cap procés que no sigui natural.



Casa Amella treballa amb un principis bàsics, que són;

- 24 hores. En quan els productes entren per la porta de Casa Amella, els renten i tallen, i en menys d'un dia ja els han pelat, cuit i envasat per poder gaudir-los en pocs dies.

- Ingredients. Si els productes són bons no s'ha d'afegir res més. La majoria dels seus productes només porten afegits oli verge extra de denominació d'origen Siurana i la sal marina ecològica.
A l'etiqueta es pot comprovar.

- 0% concentrats, 0% congelats, 0% deshidratats. Tots els aliments que utilitzen per elaborar els seus productes són frescos i només frescos.

- Cocció al vapor i baix contingut en sal. Couen tots els seus productes al vapor. Així respecten al màxim el seu sabor natural, només afegeixen sal quan és estrictament necessari. I ho fan en quantitat mínimes de sal ecològica que no ha estat refinada ni tractada amb productes químics.

- Agricultors de confiança. Treballen únicament amb agricultors de confiança que practiquen agricultura ecològica. Els visiten personalment, coneixen l'estat dels seus camps i respecten les seves collites, tinguin el volum que tinguin. Són una fase molt important del procés de Casa Amella: ells planten la llavor dels seus productes.

- 0% conservants, 0% colorants. Els seus productes són com són i caduquen quan caduquen, generalment al cap de dos anys. No pretenen que durin més ni els maquillen amb colorants que modifiquin el seu aspecte. Per aconseguir que es conservin de forma natural segellen els envasos en autoclau, un procés tèrmic que sotmet als aliments a la temperatura justa per a esterilitzar-los sense fer malbé les seves propietats.

Ells no es regeixen per modes, ni tendències, és una qüestió de principis i de sentit comú. Així són.

Casa Amella disposa d'un catàleg ben extens de productes, podem trobar cremes bio, llegums bio, hamburgueses vegetals bio, sofregits bio, sucs de fruita bio, salsa de calçots i altres tipus bio, pasta seca bio i fruits bio.


Com veieu tot és bio ja que tenen l'obrador Bio certificat. El Consell Català de la Producció Agrària Ecològica (CCPAE) els acredita que els seus productes han estat elaborats seguint unes normes de l'agricultura ecològica.

Tenen un compromís amb el medi ambient, Green factory, i això es reflexa també a la seva fàbrica: està molt ben comunicada, a pocs kilòmetres de molts dels productors amb els qual treballen. Això significa que quan ells van a veure'ls o quan ells porten les collites, redueixen la impremta de CO2 dels seus desplaçaments. Conten amb una nova fàbrica on han tingut en consideració els materials utilitzats, com la pintura eco i materials nobles: fusta, vidre i fang.

Són una empresa verda basada en la sostenibilitat. Minimitzen l'impacte ambiental en tots els seus processos que porten a terme i actuen amb respecte cap al medi natural que els envolta.

Són una empresa vegana. Respecten totes les opcions d'alimentació però en els seus productes no utilitzen cap ingredient d'origen animal i són ideals per a una dieta vegana.

Els seus punts de venta són establiments d'alimentació compromesos amb la sostenibilitat, la proximitat i la salut. Tenen molta cura de que siguin punts de venta conscients, que entenguin ètica, l'economia i l'ecologia com valors que van units i es retroalimenten. Es tracta de botigues especialitzades, fruiteries, carnisseries, dietètiques, on tot té el sabor que ha de tenir i també supermercats, en els espais saludables, que cuidin l'alimentació i ofereixin productes ecològics. Més a prop del que creus!

I acabaré amb una frase que ells diuen i que no hi podia estar més d'acord!

Si som el que mengem
però no sabem què mengem
Com podem saber qui som?

I ara passem a explicar la recepta: NOODLES SALTEJATS AMB TOFU, VERDURES I SOJA


Ingredients per 2 persones:
  • fideus noodles, jo hi he posat 120 gr, és a dir 60 gr. per persona
  • tofu bio de Casa Amella
  • verdures variades: pastanaga, bambú, brots de soja, pebrot vermell i blat de moro
  • salsa de soja
  • sal i pebre
  • oli d'oliva verge extra
Elaboració:

Primer de tot saltegem les verdures en una paella amb un raig d'oli. Afegim el tofu tallat a quadrats.
Paral·lelament posem els noodles a bullir els minuts que indiqui el fabricant.


Una vegada bullits els noodles els barregem a la paella on tenim les verdures i el tofu i salpebrem i afegim salsa de soja.

Mesclem tot i retirem del foc.
Servim en bols o en plats plans i els prenem amb coberts o amb palets xinesos, tal com es prefereixi.


Consells de degustació:

Aquesta recepta admet moltes variables, començant per les verdures, en les quals hi podem afegir carabassó o carbassa, albergínia, tomàquet, entre altres. I també es pot substituir el tofu per carn de pollastre, gall d'indi, porc o vedella, tot tallat a tires.


Valor nutricional:

És un plat complert que serveix molt bé com a plat únic, ja que obtenim hidrats de carboni d'absorció lenta per part dels noodles, fibra i vitamines de les verdures, proteïna del tofu i greixos de l'oli d'oliva.
A més es tracta d'un plat sa i lleuger, ja que no és la quantitat de fideus que hi hem posat.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Que plato tan rico, me resulta muy apetecible. Super fan de los noodles. Un beso!

    ResponderEliminar