18/2/19

[#Llibre] Receptes per enamorar i matar

No puc fer-hi res, m'encanta tot el que estigui relacionat amb el món de la gastronomia, i com no, si fins i tot en una novela la puc trobar, és perfecte!

Acabo de llegir "Receptes per enamorar i matar" de la Sally Andrew, una autora amb un estil molt clar i amb molta referència a la gastronomia, cosa que entre la història emocionant que explica i els apunts de plats suculents i postres i galetes que fan entrar gana, fa que les casi 400 pàgines que té passin molt ràpid.


És un llibre de fàcil lectura, distreta que et transporta a Sud-Africa i a descobrir sabors nous, exòtics i a l'hora a conèixer vocabulari afrikans, del qual n'hi ha un glossari al final del llibre.

També trobem una vegada llegit el llibre diferents receptes que la protagonista ha cuinat per ella mateixa i pels altres, sovint cuina pels altres, per fer-los contents. Sap molt bé que amb un bon plat a gent és més feliç. Ella en sap molt de gaudir dels aliments i en fa gaudir als demés amb la seva bona cuina. És llaminera i li agrada menjar, i qui no? jajaja

Si voleu passar una bona estona i us agrada la gastronomia, aquest és el vostre llibre, us el recomano!


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario