17/9/18

.@cuinacat Galetes de cervesa amb oliva negra i crema de parmesà

Amb aquesta recepta que us presento avui; Galetes de cervesa amb oliva negra i crema de parmesà em presento al Concurs de Receptes que convoca la revista Cuina en marc de la festa Porc i Cervesa Fira Gastronòmica de Manlleu. Enguany la protagonista de la recepta ha de ser la cervesa, així que les galetes les hem elaborat amb cervesa, que hi dona un gust característic.



Ingredients:
  • 300 gr. d'olives negres sense pinyol
  • 100 ml de cervesa rossa
  • 200 gr. de farina
  • 45 gr. de mantega
  • 1 ou
  • crema de formatge
  • parmesà


Elaboració:

El primer pas és dessecar una mica les olives, per això les estenem totes en un paper absorbent per eixugar l'excés d'aigua i les posem cinc minuts a màxima potència al microones.



Passat aquest temps hi posem un altre paper absorbent al cim per treure'n el màxim de líquid i les triturem amb el túrmix.


Anem per fer la massa barrejant l'ou, la cervesa rossa, la mantega, les olives trinxades i la farina tamizada.


Mesclem tots els ingredients amb les mans i amassem bé fins aconseguir una bola que no s'enganxi i la deixem reposar a la nevera mitja hora.


Passada aquesta mitja hora, estirem la massa amb l'ajuda d'un corró a la safata del forn a la qual hi haurem posat un xic de farina perquè no s'enganxi.


Anem fent cercles a la massa per donar-lis la forma i les enfornem amb el forn preescalfat a 200ºC dalt i baix durant 15 minuts.


Mentre es couen, preparem la crema barrejant-la amb formatge Parmesà ratllat.

Una vegada fornejades, les deixem refredar i les untem amb la crema de Parmesà.


Maridatge:

Les podem servir d'aperitiu amb una cervesa ben fresqueta.



Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

1 comentario:

  1. Quina pinta més bona!!! M'apunto la recepta per provar-les :-)

    ResponderEliminar