7/2/18

.@NaranjasMirador Què s'ha d'esmorzar?

L'esmorzar és l'àpat més important del dia. Un esmorzar complert ha d'incloure hidrats de carboni, greixos i proteïnes, a través de làctics, cereals i fruita.

Si no estem fent dieta una coca artesana de iogurt elaborada amb la meitat de sucre del que marca la recepta, com hem fet nosaltres, un cafè amb llet i un suc de taronja natural seria un esmorzar ideal per començar bé el dia.


Si estem fent una dieta per a perdre pes, substituirem la coca, tot i ser baixa en sucres, per unes torrades de pa integral amb gall d'indi o formatge fresc.

El suc de fruita ha de ser begut acabat d'esprémer ja que les vitamines de la fruita es van perdent conforme l'anem trossejant i entra en contacte amb l'oxigen.

Començar el dia amb un suc de taronja ens ajudarà a regular el nostre colesterol, afavoreix la secreció biliar, cosa que evita problemes gastrointestinals com la pesadesa, l'acidesa, la gastritis o les úlceres.

És bo per millorar problemes de restrenyiment i per eliminar toxines del nostre cos. També regula la pressió arterial al ser diürètica.



A més ens aporta un alt contingut de vitamines, sobretot la vitamina C (un 50% de la que necessitem diàriament), que augmenta les nostres defenses,  així com antioxidants que ens ajuden a mantenir-nos joves.

I per acabar si incloem un suc de fruita a l'esmorzar de cada dia tindrem una de les cinc racions entre fruita (dos de fruita) i verdura (3 de verdura, 1 d'elles crua) que hem de menjar al dia en una dieta equilibrada.

Així doncs, agafeu una liquadora per aprofitar bé la polpa de la taronja i prepareu-vos un suc cada dia. En cas de no tenir liquadora, mengeu la taronja sencera per tal d'obtenir tota la fibra, d'aquesta manera us atiparà més.

Nosaltres gràcies a Naranjas Mirador, que disposen d'unes taronges cultivades a les seves finques, sense passar per magatzems ni tractaments, hem incorporat aquest hàbit tan sa cada dia i de moment no ens hem refredat :)


Si t'ha agradat aquest post, em pots trobar i seguir-me a les xarxes socials Facebook, Twitter, Instagram
T'hi espero!

No hay comentarios:

Publicar un comentario