9/7/16

[#Vi] @LaPocavergonya


Aquesta setmana hem estat una mica poca vergonyes! :)
I ho hem estat amb un sorprenent vi blanc D.O. Tarragona, La Pocavergonya.
L'ampolla sol ja et crida l'atenció, com quan passes tot distret i de cop sents un xiulet darrera teu i al girar-te, t'està esguardant amb la mirada fixa en tu des del prestatge.


Es tracta d'un vi blanc jove, que és el resultat de la unió de l'esforç de quatre productors joves de la Ribera de l'Ebre, pensant en fer un vi per la gent jove i per retre una mica d'homenatge a la llarga tradició vitivinícola d'aquelles terres.


A simple vista, el vi ja destaca per un color viu amb l'etiquetat llampant de La Pocavergonya dominant tota la vertical. Un cop destapat, l'aroma dolç domina i ja et deixa entreveure el gust que tindrà.


A tall informatiu, només dir que s'ha vinificat a partir de les varietats que n'han obtingut millor resultat a l'anyada, per fer un cupatge a partir de macabeu, garnatxa i una mica de muscat.

Un vi que m'ha agradat, sense masses pretensions, crec que compleix molt bé el motiu de la seva creació i servit al punt de frescor, va acompanyar perfectament el nostre sopar estiuenc a casa.

Ah per cert, els quatre col·laboradors que han unit forces per realitzar aquest vi són:
En resum, un vi blanc molt correcte, bo i suau en boca (ja sabem que això en major mida, va a gust de cada consumidor) i per un bon preu.

No hay comentarios:

Publicar un comentario