15/7/16

Brotxeta de llagostí amb pernil salat i kataifi

A qui no li agraden les típiques cosetes que trobes per picar quan vas convidat a alguna casa? Que si piruletes de parmesà, que si gotets de vichyssoise, que si olives amb gelatina de martini... Avui dia, entre els programes de la televisió, les xarxes socials i les sortides a diferents restaurants tohom qui més qui menys té més desimboltura a l'hora de cuinar i sobretot a l'hora d'agafar idees per quan tens invitats.

Això va molt bé, tant per quan vas a casa d'algú, com per quan ets tú l'amfitrió. És a dir que avui us mostro una proposta, que de fet vam tastar de la mà del cuiner del Restaurant Nou Trull d'en Baserba.


Ingredients:

  • llagostins
  • pernil ibèric
  • pasta kataifi

Elaboració:

Enfilem el llagostí en un pinxo i l'emboliquem amb una llesca de pernil ibèric. L'envoltem amb la pasta kataifi i el fregim en oli d'oliva verge extra ben roent, per tal que ens quedi ros.
El servim calent i amb un allioli suau.

Consells de degustació:

Podem embolcallar el llagostí amb bacon enlloc de pernil salat, tot i que el fariem més calòric. També podem fer servir gamba o escamarlà per a la brotxeta.
El fet de fer servir la pasta kataifi és per donar-li el toc d'originalitat al tast, a més permet fer-li varies formes: com un niu, cilindres, ètc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario