1/7/16

Bombons de iogurt i cirera

De la mà de Delizia vaig rebre una caixa d'unes cireres impressionants, bones i grans, d'aquelles de gran calibre. Les cireres Delizia són sempre recollides manualment per especialistes que poden garantitzar la selecció de les peces adequades i que oferiran el sabor i textura característic de la casa.
Una vegada recolectades les cireres passen un segon procés de selecció, realitzat també de forma manual per experts coneixedors del producte que garantitzen una correcte manipulació i envasat.


Sabieu que la cirera és la única fruita que després de recolectarla no madura ni es torna més dolça? Per aquest motiu és pel qual és important agafar-la de l'arbre quan està al seu punt òptim de maduració.


Nosaltres hem gaudit d'aquestes cireres recent recolectades i originàries de Lleida rentades sota l'aixeta i una mica fresques de nevera. I també n'hem volgut fer alguna recepta. Jo sempre dic que les cireres són com petits bombonets i que n'agafés una i vas fent fins que veus masses pinyols al plat. Doncs d'aquestes cireres n'hem fet bombons, barrejant-les amb iogurt artesà. Anem a veure-ho!


Ingredients:Elaboració:

Posem una mica de iogurt a la base de cada motlle.


Rentem les cireres i les tallem a daus. Les posem als motlles on tenim el iogurt.


 Afegim iogurt fins a la superfície del motlle i posem el congelador.


Queden uns bombons molts bons i sans i la presència molt maca.


Propietats de les cireres:

La cirera és una bona font de vitamines com la A, B, C i E.
També conté minerals com el ferro, el potassi i el manganès. El potassi ens ajuda en l'eliminació dels líquids.
És rica en antioxidants, que ens ajuden a prevenir l'envelliment.
Els seus flavonoides ens ajuden a prevenir enfermetats cardiovasculars.


No hay comentarios:

Publicar un comentario