18/7/16

Iogurt grec amb compota de poma

El dia abans de fer aquests postres em va sobrar poma, ja que vaig fer un pastís de pasta de full amb poma i crema. I ja sabeu, que us ho explico al meu llibre de "Cuina i Reaprofita", que aquí no es llença res, així que de la poma sobrant n'he fet una compota que em serveix per combinar amb la cremositat d'un iogurt grec. Molt senzill de fer i vistós!


Ingredients:
  • poma sobrant
  • 1 cullerada sopera de mantega
  • 1 cullerada sopera de sucre
  • iogurt grec
  • caramel líquid


Elaboració:

Coguem la poma amb una cullerada de mantega i una de sucre fins que quedi tova. Aixafem un xic amb la mateixa cullera de remenar i la posem en el fons d'un got ben maco. Hi afegim una mica de iogurt grec i decorem amb un rajolí de caramel líquid. Reservem a la nevera fins a l'hora de consumir-lo i ja ho tenim!


Consells de degustació:

Si voleu fer la recepta menys calòrica, podeu fer servir iogurt normal o desnatat, enlloc de grec i també a l'hora de fer la compota es pot fer servir edulcorant apte per coure i prescindir del sucre.


No hay comentarios:

Publicar un comentario