10/6/16

365 cafè

Les panadaries 365 cafè són una franquícia que va començar com una empresa familiar a Barcelona l'any 1999 però s'han anat estenent fins a arribar a obrir-ne una a Figueres. Situada a la Plaça de l'Ajuntament, un lloc de pas per a gent de la zona, comerç i turistes.


Serveixen cafès acompanyats amb diferents pastes. Disposen d'ofertes a l'hora d'esmorzar on a partir de 1'70 tens una pasta i cafè amb llet. També ofereixen altres promocions com dos croisants amb banyes per 1 euro, cinc fartons, dos triangles de xocolata o dues canyes també pel mateix mòdic preu.


L'atenció és correcte, autoservei, demanes a la barra i t'ho emportes en una safata.


També pots fer-hi un mos salat, a triar entre les pizzes o els entrepans. I si vols pa també en tenen de diferents tipus, tot i que aquest apartat no el tastarem perquè nosaltres som més de pa amb farina de Girona.

Nosaltres vam aanar-hi a esmorzar i vam fer una canya de xocolata i un cafè i llet. Ben presentat, amb la seva escuma i de gust bo. La canya correcte, la xocolata era bona. Diriem que és un lloc econòmic on esmorzar o berenar si estàs pel centre de compres.

No hay comentarios:

Publicar un comentario