24/6/16

Voleu perdre pes?

Ara si que ja arribat l'estiu i per tant l'hora de menjar més aliments frescos i també molta més fruita i verdura que ens ofereix el bon temps. I jo dic, perquè no ho aprofitem i comencem a fer una mica de dieta per aprimar-nos? Ja que la sabia naturalesa ens proporciona més varietat d'ingredients per a fer una dieta variada i que ens ajudi a reduir el pes. A més, si això li sumem que per les altes temperatures el cos ens demana plats més lleugers, perquè no en traiem el màxim profit.

És un bon moment per iniciar una dieta d'aprimament i, a la vegada, agafar uns bons hàbits alimentaris, perquè una vegada perduts els quilos que ens sobren, puguem mantenir el pes per sempre, què és del que es tracta.


Jo com a dietista us he preparat un dossier on us explico tot el que heu de fer abans, durant i després de la dieta. També teniu una  llista d'aliments permesos, una altra amb ingredients prohibits i una dieta equilibrada hipocalòrica amb uns consells que us vindran bé.

En aquest dossier t'explicaré una distribució de la teva dieta en cinc àpats diaris per tal d'aconseguir una dieta equilibrada sense passar gana intentant en tot moment facilitar la combinació d'aliments amb les seves diferents alternatives en cada cas. És per això que et proporcionaré diferents exemples d'amanides divertides i lleugeres perquè la dieta no es faci monòtona, així com una llista d'aliments entre els qual escollir per tal de fer-te la dieta el més amena i variada possible.
Una part interessant del dossier són les recomanacions, que t'ajudaran a seguir la dieta per aconseguir l'objectiu. Aquest tema de l'objectiu és la teva finalitat i al dossier on t'ho explico amb més detall, és la part més important que has de tenir en compte.

El dossier són només 3 euros i crec que amb ell en tindreu prou per a aconseguir el vostre objectiu, jo personalment us dono tots els passos, des de l'inici de la dieta fins al final, quan estigueu al pes desitjat.
La idea no només és que llegiu la dieta sinó el que us transmeto mentre la seguiu i la dieta sigui tot un èxit. Us ajudarà a portar la dieta amb ànims i si teniu qualssevol dubte m'ho podeu demanar via mail a:

lidia.casademont@gmail.com

Dir-vos també que el dossier l'he fet en català, però si algú el vol en castellà, que m'escrigui un mail i jo encantada li faré.

Recordeu que mantenir un bon pes és la clau per a sentir-nos bé amb nosaltres mateixos i també és la millor manera d'estar saludables. 

Men sana in corpore sano!

No hay comentarios:

Publicar un comentario