13/4/16

. @Incatis B Delicious 2016

Aquest divendres obre les portes la 24ª edició del Saló de Turisme B Travel a la Fira de Barcelona, al recinte de Montjuïc, El certamen romandrà obert de divendres a diumenge de les 10 del matí a les 8 del vespre.

Aquesta fira és ideal per a tots aquells a qui els agradi viatjar, podent visitar els diferents stands dels 50 països i regions del món que hi ha enguany. Com a proposta gastronòmica, a l'àrea B Delicious s'hi oferiran més de 100 tastets a través de l'intercanvi de tiquets a partir d'1 euro, seguint la dinàmica del Firatast que es fa a Girona. De fet Incatis ja va proposar la creació d'un espai de tast dins del saló, a l'any 2013, i va tenir molt bona acceptació, tant pel visitant com per a l'expositor. El fet de poder degustar algunes especialitats de la cuina catalana és una bona cosa, i més coincidint aquest any amb la distinció de Catalunya com a Regió Europea de la Gastronomia 2016.

Alguns plats que trobarem seran l'arrossejat a l'estil mariner, el tàrtar de tonyina amb poma golden i guacamole, entre altres. Totes aquestes degustacions es poden maridar amb vins de la D.O. Empordà, la D.O. Alella i la D.O. Bages, així com cervesa, aigua i refrescs.


Com a novetat en aquesta edició trobem el B Delicious Night, Taste & Music, on podrem degustar les diferents propostes gatsronòmiques tant la nit de divendres com de dissabte fins les 23h., tot escoltant música en directe.

B Delicious també s'uneix a la solidaritat amb la Fam no fa vacances, del banc dels aliments, oferint degustacions d'arrossos a càrrec de cuiners catalans reconeguts, el divendres i dissabte a càrrec d'instagramers i bloggers. Alguns dels cuiners que podrem veure seran: Quim Casellas, del restaurant Casamar de Llafranc, Marc Gascons del restaurant Els Tinars, Fina Puigdevall, del resturants Les Cols i altres xefs amb estrellea Michelin.

Un escenàri de tast és una altra de les novetats d'aquest 2016, on hi han més de 20 activitats programades, com ara Tast de Ratafies, Masterclass de cockteleria i moltes altres més.

Diumenge hi haurà en Pep Nogué, amb el Suplement On Road de Catalunya Ràdio, en directe.

I és que aquest B Delicious 2016 serà un nou espai que us permetrà viatjar a través del paladar. I també a través de la mostra de fotografies de viatgers que han plasmat la seva escapada a través de l'Instagram.

No hay comentarios:

Publicar un comentario