4/4/16

M'encanta Renova @wellbeingworld!

Avui us mostro us col.laborador nou al blog, Renova. Jo no tenia ni idea de la varietat de colors que tenien els seus rotllos de paper de W.C. Són superdivertits i vius, els fan en color verd pistatxo, vermell, blau, lila, taronja, marró, negre, entre altres. Alguns són temàtics per dies especials.


La veritat és que alegren molt el bany i li donen un toc de color molt bonic i més sofisticat. A més la gama de colors és tan diversa que pots agafar un to més sofert o més extremat, a gust de consumidor. També t'ofereix la oportunitat de donar un ambient nou al bany, ja que sembla extrany però canviant els colors del paper de water i si el podem combinat amb les tovalloles, sembla que tinguem un bany nou.


A Renova podem trobar mocadors de paper que sempre són ben útils. I sobretot, que això ja ens interessa més als blogers culinaris, tovallons molt macos que ens ajudaran a tenir parar la taula amb una excel.lent presentació. Nosaltres els posem quan tenim convidats ja que són originals, vistosos i forts, no s'esparrequen a la primera fregada. En tenen de molts temes diferents, de flors, de conills i altres.


El mateix passa amb el paper de cuina, ens decora el pedrisc amb el seu color i dibuix i, a la vegada, és un paper resistent.

Jo a partir d'ara sempre vull Renova a casa meva, tant per la seva qualitat com per la gran varietat que disposen.


No hay comentarios:

Publicar un comentario