29/4/16

Trobem @CadburyUK al HMS Belfast

En aquest post us parlaré d'un vaixell anclat al riu Tamesis, a Londres,  que forma una part important del Imperial War Museum, l'HMS Belfast.

Nosaltres aquest passat estiu, en un dia de pluja (que rar!) vam passejar per aquest museu flotant. A través de les seves exposicions el barco mostra els diferents aspectes de la vida a altamar durant la Segona Guerra Mundial.


La veritat és que val la pena veure'l. El recorregut és extens, ja que disposava de nou cobertes. Mitjançant una audioguia vas recorreguent els diferents punts tot visitant els camarots on dormien els mariners, l'inferemeria, la bodega, la sala del dentista, les sales de màquines, entre altres i la cuina.


La cuina era gran, imagineu donar de menjar a tants mariners. A la seva dieta hi predominava la patata, la veieu que tenien una zona especial a la cuina per pelar-les, així com les llegums i sopes.


Tot i que es venien tabletes de Mars i altres xocolatins a la cantina per aquells més llaminers. Mireu si en són d'antigues aquestes xocolatines, a la fotografia podem observar la Cadbury, marca inglesa per excel.lència i també altres marques conegudes i molts vigents a l'actualitat.


I és que la xocolata sempre atrau, ho feia abans i ho continua fent ara, que me'n dieu?


No hay comentarios:

Publicar un comentario