27/4/16

. @LekueES Pizza cruixent d'escalivada i formatge de cabra amb mel

Avui us porto una recepta que ens agrada molt a casa, la pizza. Però aquesta no és una pizza normal i corrent, sinó que és especial. I perquè és especial? Doncs perquè hem aconseguit fer-la cruixent gràcies al Pizza Mat de Lékué. Es tracta d'una làmina microperforada que aconsegueix un refredat uniforme i evita que la massa s'estovi. D'aquesta manera es crea una crosta cruixent. La veritat és que mai ens havia quedat amb aquesta textura, ens va agradar molt. El secret està en la cocció de la pizza amb aquest estri!


Ingredients per a la massa de la pizza:

250 g. de farina especial per pizza
125 ml d'aigua calenta
1/2 cullerada de sal
3 cullerades d'oli d'oliva verge extra

Elaboració:

Primer de tot posem la farina en un bol amb l'aigua calenta i barregem tot.


 Afegim la sal i l'oli d'oliva i pastem fins que quedi una massa compacta i que ja no s'enganxi a les mans. Fem una bola i la deixem reposar a sobre el Pizza Mat.


Passades unes hores, la massa haurà crescut un xic, hi passem el corró per aplanar la massa al llarg de la superfície del Pizza Mat i ja tindrem la base a punt.

Ingredients per a la pizza:

escalivada de pebrot vermell i esbergínia
formatge de cabra al toc de mel
orenga

Elaboració:

Disposem l'escalivada tallada petita per la base i el formatge de cabra esmicolat, que quedi ben repartit.


Hi espolsem orenga i enfornem amb el forn preescalfat durant uns 10 minuts aproximadament. Quan veiem que la massa queda rossa dels costat ja tindrem la pizza ben cuita.



Bon profit!


No hay comentarios:

Publicar un comentario