11/4/16

[#Vermut] Vermutejant al @NouContinental

Al capdamunt de la Rambla hi trobem el Nou Continental. Una nova gerència que encapçala aquest mític restaurant de Figueres, l'anterior Continental. Un bar ideal fer anar a fer un vermut amb vistes a la Rambla, tot assegut a la seva terrassa mentre el sol t'acarona.


El servei és atent, tenen una oferta perfecte per a vermutejar, és a dir fer un vermut servit amb una rodella de taronja i amb un sifó dels d'abans.


Acompanyat de:


- patates braves, tallades a daus i amb una salsa de ceba sofregida i tomàquet amb un punt picant i servides amb cristalls de sal


- olives farcides d'anxova


- calamars a l'andalusa, per llepar-se els dits. Bonissims i amb l'arrebossat molt ben fet, cruixent i gens oleiós.


El local és preciós, cal entrar i gaudir de la seva bellesa, començant des de les rajoles i el parquet fins als sostres alts que enmarquen la gran sala menjador del qual disposen. I tot i que el vermut s'estipula fer-lo a la terrassa veient la gent que passa a l'hora que prens el sol, us recomano entrar a dins, a l'antiga Casa Salleras, una de les cases més emblemàtiques de Figueres, només per fer una ullada, val la pena!


I si hi voleu dinar, fan menús entre setmana i de cap de setmana, amb una cuina de mercat mediterrània i també ofereixen les nits musicals, amb actuacions en directe mentre gaudeixis del seu menú degustació. Nosaltres ens l'apuntem per descobrir alguns dels seus plats :)


No hay comentarios:

Publicar un comentario