26/10/14

[Viatge #NY] Volant cap a Nova York amb @airfrance

Feia temps que volíem anar de vacances a Nova York i finalment aquest estiu vam poder anar-hi!
Teníem escala a París, per tant, vam fer el viatge amb Air France. El vol durava aproximadament 2 hores fins a París i després unes 8 hores aproximadament fins a l'aeroport JFK de Nova York.

A l'anada cap a París, ens van servir uns snacks per matar el cuc de la gana, dels quals podies escollir entre dues opcions: o bé unes galetes de xocolata o bé uns palets al romaní. De beguda, es podia escollir entre cervesa, refrescos, sucs i com no, al tractar-se d'una companyia francesa, de vi.
Per rematar el dinar, podies fer una capuccino, cafè o té.


Al cap de poca estona d'haver iniciat el viatge des de París, ens van servir el sopar. En aquest cas també teníem dues opcions: uns tortellini farcits de carn amb salsa de xampinyons o bé una mena de pasta similar a la grana de meló, amb pollastre, verdures i salseta d'acompanyament.

La resta del menú era comú a tothom: una aigua de 33cl, una amanida de llenties amb crudités avinagrats, acompanyat de pa i 3 postres consistents en una porció de coca de poma ametllada força densa, una porció de formatge President, boníssim, per tal de fer notar que estàvem volant amb una companyia francesa i finalment una bosseta de poma vermella tallada. En aquesta ocasió, tampoc va faltar el vi, on oferien a escollir entre dues opcions, un Merlot i un Syrah.

Després d'unes hores més de vol i un parell de pel·lícules de 2h cadascuna, va arribar l'hora de l'esmorzar. Aquest cop ens van dur un iogurt Yoplait de préssec, unes galetes de mantega, un formatge fresc baix en sal i greix, un brioix i un suc de taronja. Per acabar de completar, de beure es podia demanar cafè o té.

No hay comentarios:

Publicar un comentario