6/10/14

Lapsus Cafè

Aquest bar-restaurant es troba situat a la Plaça Independència de Girona, un lloc molt freqüentat per gironins i turistes, sobretot a les terrasses de la plaça.

Nosaltres hi vam anar per veure el partit del Barça a la Champions, que era de pagament.

Alguns van demanar pizza, que no feia mala pinta i altres van optar per l'hamburguesa. Servida amb un pa cruixent com de xapata i amb formatge, enciam, tomàquet i ceba fregida.


La carn de l'hamburguesa era rosada i compacta, no em va fer el pes.

Jo vaig optar per un smothie de plàtan i maduixa que em vaig penedir d'haver demanat. Si és que m'ho podia haver pensat al mes de setembre d'on podien treure les maduixes, a partir de concentrat :( Vaig tenir un Lapsus ;)En resum un bar per anar a fer el toc i acompanyar-lo amb coctail de fruits secs que malgrat tenir no ens van oferir.

1 comentario:

  1. Vaja si que vas tenir un lapsus! Jejeje jo nomès hi vaig a fer alguna cervesa, mai he menjat allà i despres de la teva experiència no em venen gaires ganes! Un petó maca!

    ResponderEliminar