20/10/14

Restaurant Es Baluard a Cadaqués

Seguim a Cadaqués :) I ara ho fem des del restaurant Es Baluard, situat a davant del mar, un bon lloc per degustar el seu arrós de cabra de mar, la seva especialitat.

El menjador és acollidor amb algunes taules disposades de cara el mar, les millors si te'n toca una. Nosaltres vam seure a segona fila, però també veiem el paisatge maritim.

Quan al dinar vam menjar algunes olives gentilesa de la casa amb les begudes i tot seguit el plat d'arrós que el vam fer com a únic plat del dinar. No teniem massa gana per tastar alguns dels entrants que oferien a la seva carta, com anxoves, croquetes, entre altres plats interessants.


L'arrós te'l presentaven a la paella i aleshores se l'enduien per servir cada un el seu plat. En reservaven una mica per repetir, tot i que tampoc massa. De gust era bo, s'hi notava el sofregit més fort i la cabra de mar hi accentuava el gust. Una cosa que no em va agradar massa és que hi havía masses entrebancs: sèpia, costelló i de cabra de mar, alguns trossets de closca trencats que te'ls trobaves i els havies d'anar traient. Creia que el gaudiria més.

 
Relació qualitat-preu notable.

No hay comentarios:

Publicar un comentario