20/10/14

Layali Kebab

A Cadaqués també vam tastar un kebab, bé més aviat el meu home, jo vaig preferir un gelat artesà d'un lloc que els fan molt bé.

El kebab era de pollastre i anava amb enciam, tomàquet, carrota i una mica de salsa picant. Segons el meu home era bo però molt escàs. Estem acostumats a kebabs de mig kilo, entre verdura, carn i pa i aquell si arribava a 200 grams ja és molt.


Va resultar car, 4 euros. Aquí no parlem de relació qualitat-preu, ja que no hi ha qualitat al kebab, a no ser que aquest sigui artesà. Crec que a partir d'ara, que ja ho havia d'haver fet abans, només menjaré el kebab artesà que elabora un noi turc i que té un restaurant a Figueres. Ja en faré un post el dia que vagi a buscar-ne un per emportar.


2 comentarios:

  1. Hace un montón que no me como un kebab :) pero si que me gustan. Bss

    Recetas de una gatita enamorada

    ResponderEliminar
  2. Has de dir quin es aquest kebab tan bo! Jo nomes menjo els de Can Kebab del carrer cuitadans de Girona. Una abraçada bonica.

    Les receptes que m'agraden

    ResponderEliminar