3/10/14

20a @FiratastGirona i 4a @Interquilt

Gastronomia i manualitats s’entrellacen i es citen el segon cap de setmana d’octubre a Girona

Com cada any, en arribar aquestes dates del mes d'octubre, tornem a tenir aquí la nova edició del Firatast Girona, enguany la 20a, que es celebrarà del 9 al 12 d'octubre al palau firal de Girona i que organitza Incatis.

Aquesta fira que ja compta amb una llarga trajectòria i que ha esdevingut tot un referent en el panorama gastronòmic català, aquest any ens ha preparat moltíssimes novetats i algunes propostes noves, concentrant els seus esforços en fer una millora qualitativa dels tastets que estaran disponibles durant la fira. 

Aprofitant l'arribada del Firatast, també podrem gaudir de la 4a edició del Saló Interquilt, un Saló d'Oci Creatiu de Girona que ja està en el seu 4t any editant-se conjuntament amb el Firatast de Girona. En aquesta ocasió, celebraran una Edició Especial Campanya de Nadal.

Per tant, crec que a partir d'aquí ja sobren les paraules i us emplaço a que assistiu al Firatast Girona i a Interquilt, dues fires que seran un important punt de trobada per a tota aquella gent que gaudeixi tant de la gastronomia com de tot allò que l'envolta.

No hay comentarios:

Publicar un comentario