23/5/12

Esmorzars per Tailàndia :)

Ous remenats amb dos ous ferrats
Suc no natural
Aquest post és per veure un xic els esmorzars tipus bufet lliure als diferents hotels que hem estat.
Bacon super cruixent amb pa de motlle, ketchup i formatge
La veritat és que alguns estaven realment bé com Le Meridien a Chiang Rai i també n'hi havia d'altres més modestos com l'Empress a Chiang Mai.
La qualitat del bufet es notava en el suc de taronja natural, en la gran diversitat de formatges que t'oferien, en els croissants de pastisseria acabats de fornejar, als diferents tipus de pa, així com el l'embotit, trobar pernil salat a Tailàndia és tot un luxe. Això sí, ni punt de comparació amb el d'aquí.

No obstant, hi hagués molt o poc per triar, això si sempre bufet lliure, truites acabades de fer amb els ingredients que tu seleccionaves i ous ferrats o remenats, no faltaven a cap bufet.
TRuita de pernil dolç i formtage amb ous remenats
I estaven bones les truites, no les fan massa cuites, tal com m'agraden a mi. I els ous remenats també molt bons, senzills però bons.
Tampoc hi mancava el bacon, ben fregit, cruixent, ben bo.
Fruita també sempre hi abundava, també depenent de la qualitat de l'hotel, et podies trobar tot un assortiment de fruites a daus, macedònia i, fins i tot, smothies de pinya o papaia.

Cafè
Quan a pastes dolces, sempre n'hi havia,  croissants, uns de bossa tipus bollería i altres de pastisseria, calents, acabats de fornejar i altres, amb xocolata, tot un luxe. Podies trobar pastes amb crema, napolitanes, brioix de sucre, magdalenes, entre altres dolços.

Tots aquests plats d'esmorzars són de l'hotel Amari Atrium de Bangkok, els primers dies de la nostra estada a Tailàndia. La qualitat d'aquest hotel era bona, tenien una gran diversitat de plats per esmorzar; passant per truites, ous, noddles, amanides, fruites, melmelades, blinis amb mel, llets, sucs....

Abans de veure el proper esmorzar, vam fer una nit al Resotel del riu Kwai. Un hotel enmig del riu des d'on s'hi accedeix amb una llanxa. Està situat en una zona espectacular, té un paisatge fantàstic i les habitacions són com una mena de cabanya individual, ens va agradar molt a tot el grup.

Selecció de formatges amb pernil salat i salmó
Així ara veurem l'esmorzar de l'hotel de Chiang Rai, Le Meridien. El millor de tots amb diferència, sinó fixeu-vos quina plats i jutgeu vosaltres mateixos. Sort que ens hi vam allotjar dues nits i això vol dir dos esmorzars fantàstics. M'esperava el donuts i els croissants deliciosos amb unes ganes.
Croissant integral, muffins de xocolata amb nous i  nutella
El chef de Le Meridien
I és que hi havia nutella, crema de cacauet i una altra crema dolça també, que no sabia descriure, però no em va pas agradar. Devia ser d'alguna fruita.

Pa integral i croissants normals
Els croissants d'aquest hotel els millors de tots. Així com altres dolços com els muffins, super esponjosos, amb nous i trossets de xocolata negre, les napolitanes de xocolata, els donuts amb sucre, croissants integrals i de xocolata, entre altres dolços.

Suc de taronja natural i llet desnstada
El gran esmorzar: croissant de xocolata, notmal, napolitana de xocolata, donuts de sucre i nutella
L'assortiment de formatges excel.lent, n'hi havia d'edam, d'ovella, emmental, brie, de bola d'Holanda, roquefort, un de pastós de vaca i un de fresc.
     
També s'observa el pernil salat, molt magre i el salmó, boníssim.

Per acompanyar l'embotit també hi havia una gran selecció de pans: de motlle, integral, xapata, de cereals, baguette, rodó...

Les truites tampoc podien faltar, amb ingredients de primera, així com els ous ferrats, que estaven al seu punt de cuits i calents, acabats de fer.

I els fruits secs aquí una delícia, els anacards eren deliciosos.
Croissants normals, melmelada, nutella, crema de cacauet i anacards

A més a la taula d'esmorzar et presentaven el cuiner de l'hotel, era francès. Només hi vam esmorzar, així que no vam provar res seu. Als migdies fèiem ruta i ens quedàvem a algun bufet de la zona on anàvem d'excursió.

Una altra cosa magnífica és poder beure un suc de taronja natural, no concentrat. Aquí tots els sucs eren naturals i feien smothies amb fruita natural, de pinya, papaia... feien una bona pinta.

Ous ferrats bons amb bacon
Suc de taronja concentrat
En aquest hotel fins i tot el cafè era bo, que això costa quan viatges fora, trobar un cafè amb llet com el d'aquí és un miracle. Perquè o el cafè és tipus americà o la llet és en pols i perquè s'ajunti un cafè bo amb llet és un fenomen estrany ;)

Truita de verdures, croissant, ou ferrat i pa de motlle amb mel
El següent dia ja seguíem de ruta cap al Nord i ens n'anàvem cap a Phitsanulok, a l'hotel Topland. Recordo que, només arribar a aquest hotel, teníem unes vistes fantàstiques. Veiem tota la ciutat de nit amb les llums a través de l'ampli finestral que ocupava tot el pany de paret. La qualitat de l'hotel era menor, sobretot vinguen de Le Meridien, però vaja, també s'hi esmorzava ;)

La diferència era molt notable envers l'hotel de Bangkok i l'anterior.
Com sempre però amb una truita de verdures, algun ou ferrat, suc, encara que fos concentrat i algun croissant amb un got de llet, que aquesta era bona arreu, ja feies.
L'ou ferrat ni forma tenia, el croissant era de bossa i el pa de motlle amb mel suficient. Va ser el pitjor pel meu gust. Els ous ja estaven fets, semifreds :(
I les truites les anaven fent, però no podies triar, eren de verdures; tomàquet i pebrot verd. No estaven malament, i més quan no tens gaires opcions.

Ara ja fem l'últim hotel del circuit abans d'arribar a l'illa de Phuket. Ja estem al nord de Tailàndia, a Chiang Mai, a l'hotel The Empress. Era el que menys ens va agradar, quan a la decoració i vell que era.
El bufet era ampli, recordo els gofres calents acabats de fer amb xocolata líquida, eren bons. No empalagaven com els d'aquí, simplement eren una massa esponjosa, més aviat sossa, sort del munt de xocolata que hi tiràvem a cim :)
Mini croissant de xocolata, era bo
No en tinc fotos.

Fins aquí la nostra ruta des de Bangkok fins a Chiang Mai, des d'on vam agafar un vol per anar a Phuket, concretament a la badia de Panwa, a l'hotel Cape Panwa.

Aquí la cosa ja va canviar, els esmorzars tornaven a ser luxosos.
Bacon cruixent amb truita de pernil dolç i formatge
Suc de taronja natural i d'altres fruites.
Gran diversitat de dolços: uns croissants també bons, calentets, a vegades, normals i de xocolata.
No hi havia donuts :(, però sí uns brioixos plens de sucre molt bons.
Tot de plats contundents com arrós amb verdures, noddles, pollastre amb salsa, patates...
Fruites a daus, pinya i síndria bonissima, papaia, macedònia...
Llet desnatada i normal.
Molts pans i melmelades per acompanyar o embotit, llonganissa, diferents formatges, pernil dolç, gall d'indi...
Bacon més cuit, cruixent i normal, a triar.
Les truites aquí les més bones de tot el circuit. I els ous remenats també, perquè te'ls feien al moment, al igual que els truites. De pernil dolç i formatge, ben plenes, notaves el formatge, te'l menjaves i estiraves el fil del formatge que tan bo queda. I el pernil de qualitat, no aquell que el tenen amb aigua, que sembla fiambre.

En definitiva però, estem molt ben acostumats, perquè en un bufet lliure sempre hi ha molt plats a triar, el que passa és que a vegades ens queixem massa i és a lo bo t'hi acostumes ràpid !!!!!!!!!!!!!!!!!















1 comentario:

  1. me'n faig creus, com us pot cabre tot això!!! exquisit tot per això...petons

    ResponderEliminar