23/5/12

Pizza Hut a Bangkok

Seven up
El tercer dia que vam estar a Bangkok, vam anar a un centre comercial molt conegut que s'anomena l'MBK. És un centre on hi ha moltes marques falses de roba, ulleres de sol, bolsos... i pots regatejar també!
Hi ha botigues normals, així com restaurants, centres de massatge i manicura i pedicura, perruqueries, és molt complert.
Pizza a la carbonara
Ens vam quedar a sopar al Pizza Hut d'allà, que per cert els preus són molt més econòmics que aquí. Vam fixar-nos que aquestes cadenes de fast-food tenen preus més competitius que aquí!

Vam agafar una oferta de pizza i beguda. T'emplenen la beguda tantes vegades com vulguis. No ho sabiem i jo tenia molta sed, així que em vaig beure més de mig got de cop i ja veig que ve el tai a reemplenar-me el got de seven up. Després no gosava beure molt, perquè estava pendent i tornava a emplenar i és el mai acabar, i amb la pizza que fa sed, no vegis el que arribes a beure!

La pizza que vam demanar era molt bona, a la carbonara, amb aquesta oferta te n'oferien quatre a triar crec i el preu, em sona que eren com cinc euros pizza i beguda, barat per ser un Pizza Hut, que sempre és car, sobretot si et pares a pensar en la qualitat :)

I a més era una pizza de mida maca, entre el beure i la pizza vaig quedar ben tipa!



No hay comentarios:

Publicar un comentario