22/5/12

Menjar a l'avió amb Qatar Airways

Pollastre amb salsa d'all amb patates i verdures
Amanida de cogombre marinat amb maionesa de wasabi i vedella amb arrós al gessamí, acompanyat de verdures i de postres pastís de mango i un bombonet
No estava gens malament aquesta companyia, teníem una pantalla a cada seient amb un monocomandament des del qual podies triar entre una sèrie de pel.lícules ben noves, jocs, documentals, mapes, botiga de l'avió i les diferents opcions de menú.

Empanada de pollastre
Enrotllat de pollastre
La veritat és que el menjar era bo, podies triar entre menú europeu o asiàtic i el que vam provar sempre em va agradar, excepte a la tornada, però va ser un àpat només.

Com a detall bo i agradable és que donaven un bombonet a cada àpat, ja fos un bombó de xocolata amb llet, una xocolatina petita o un mini Kit-Kat.


Esmorzar americà
Galeta de xocolata
Una altra de les coses que eren molt bones eren com una espècies de "tortilla", tipus kebab farcit de pollastre i verduretes amb una salsa amb un toc picant, que estava ben calenteta i bona. Una altra varietat era farcida amb salsa pesto, no tan bona pel meu gust. També et donaven l'opció, sempre, de triar-la vegetal, però mai la vaig demanar.

També una espècies d'empanada farcida de pollastre i ceba i tomàquet, molt encertada també.

Coctail asiàtic
Dinar opció europeu
I a la tornada, que hi vam esmorzar, podies optar pel menú amb crepes o amb salsitxa, rotllo americà. Jo vaig optar per aquest últim i no me'n vaig empenedir gens. Era una safata súper complerta amb una plata d'alumini amb una salsitxa amb patates, blat de moro i xampinyons, barrejat amb una salsa que no sabia descriure exactament però era bona. Si volies també hi podies afegir la bosseta de ketchup que et venia amb la safata i el qual era molt picant, no apte per estómacs delicats. Seguint amb l'esmorzar, hi havia un suc de taronja, una aigua freda, un croissant calent, un panet petit de viena, una mantega, una melmelada de maduixa i un iogurt força bo, de maduixa, també. I per acabar de completar una safata amb fruita fresca tallada, uns daus de pinya, un gra de raïm morat, papaya, kiwi i meló. Fruita bonissima com la que en tot el viatge havíem menjat. Era el meu últim dia de poder degustar fruita tan dolça. Com podeu veure, un esmorzar per afrontar una jornada ben complerta, perquè no se'ns fes tan pesat el viatge de tornada a casa :(
Enrotllat amb gust de pizza

 També, el dia d'anada, abans del dinar, ens van oferir un coctail asiàtic molt original. Ja començàvem a introduir-nos un xic al picant ;)
Va ser bo, acompanyat d'una pepsi, perquè a l'avió tot era Pepsi. I a la majoria de llocs de Tailandia vam veure que també.

Un altre detall bo, és que després de l'enrotllat o l'empanada ens donaven una galeta tipus Oreo, farcida de nata i coberta de xocolata, era exquisida.
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario